Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοινώνει δύο θετικούς παίκτες του Covid-19

Πριν από τις δύο πιο πολυσύχναστες εβδομάδες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, η Ατλέτικο Μαδρίτης μόλις ανακοίνωσε δύο βασικούς παίκτες που βρέθηκαν θετικοί στο Covid-19.

Ατλέτικο Μαδρίτης έχει μια νέα οπισθοδρόμηση μετά από δύο βασικούς παίκτες που βρέθηκαν θετικοί για το Covid-19. Η ισπανική ομάδα έκανε την ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους το απόγευμα της Δευτέρας. Μετά τα αποτελέσματα των προγραμματισμένων δοκιμών PCR της ημέρας, η ομάδα βρήκε τα θετικά αποτελέσματα αυτών των δύο μεσαίων. Μιλάμε για τον Χέκτορ Χερέρα και τον Τόμας Λεμάρ. Ο σύλλογος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο Χέκτορ Χερέρα και ο Τόμας Λεμάρ έχουν βγει θετικοί για το Κόβιντ-19.

«Και οι δύο παίκτες απομονώνονται στο σπίτι, σύμφωνα με τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών και τα πρωτόκολλα laLiga. Ο Héctor Herrera και ο Thomas Lemar υποβλήθηκαν σε δοκιμές αντιγόνου το πρωί της Δευτέρας πριν από την τοποθέτηση μας εναντίον της Celta, σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Laliga. Και οι δύο παίκτες βρέθηκαν θετικοί για COVID-19. Αργότερα υποβλήθηκαν σε δοκιμές PCR, οι οποίες επιβεβαίωσαν τα αποτελέσματα. Ο Μεξικάνος και ο Γάλλος απομονώνονται στο σπίτι, σύμφωνα με τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών και τα πρωτόκολλα της Λαλίγκα».

Ποια παιχνίδια θα χάσουν;

Πριν από την επερχόμενη πολυάσχολη εβδομάδα για το Ατλέτικο Μαδρίτης, αυτοί οι δύο παίκτες είναι έτοιμοι να χάσουν μερικούς αγώνες. Και οι δύο είναι σίγουρα λείπει ο σημερινός αγώνας εναντίον της Celta de Vigo, αλλά έχουν ένα σημαντικό δύο εβδομάδες μπροστά. Το επόμενο σαββατοκύριακο, χάνουν τον αγώνα με τη Γρανάδα στη Λα Λίγκα. Μετά από αυτό, η Ατλέτικο έχει ένα αναμένον μεσοβδόμαδα αγώνα La Liga εναντίον του Λεβάντε και παίζουν στην ίδια ομάδα λίγες μέρες αργότερα.

Και τα δύο είναι αγώνες της Λα Λίγκα. Ο Herrera και ο Lemar αναμένεται να χάσουν και τα τέσσερα παιχνίδια, αλλά ο Diego Simeone έχει ελπίδες για το πρώτο σκέλος του Champions League ενάντια στην Τσέλσι. Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Covid-19 χρειάζεται 10 με 15 ημέρες για να φύγει από το σώμα, αλλά κανένας από αυτούς τους παίκτες δεν μπορεί να επιστρέψει στη δράση αν δεν λάβει αρνητικό τεστ PCR. Μέχρι να παίξουν την Τσέλσι, θα περάσουν 15 μέρες και θα είναι διαθέσιμες για να παίξουν. Αν δεν συμβεί κάτι περίεργο, θα είναι και οι δύο διαθέσιμοι για να παίξουν τα Blues.