Ατλέτικο έχουν ένα «πολύ δύσκολο δρόμο» προς La Liga γραμμή τερματισμού — Simeone

Οι ηγέτες του πρωταθλήματος είδαν τους υπερασπιστές πρωταθλητές να βρίσκονται κοντά τους μετά από ένα μερίδιο από τα λάφυρα στο ντέρμπι το βράδυ της Κυριακής.

Diego Simeone γέλασε από τις προτάσεις ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης πρόκειται να τρέξει μακριά με τον τίτλο La Liga μετά το 1-1 αδιέξοδο με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Ατλέτικο είναι ισχυροί στην επιδίωξη του 11ου πρωταθλήματος και του πρώτου από τη σεζόν 2013/14 καθώς κάθονται άνετα στην κορυφή του τραπεζιού.

Ωστόσο, το προβάδισμα τους μειώθηκε περαιτέρω αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς έριξαν δύο πολύτιμα εναντίον των αντιπάλων τους στην πόλη.

Το Los Rojiblancos επέτρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης να μειώσει το χάσμα μεταξύ τους σε πέντε βαθμούς, ενώ η FC Barcelona βρίσκεται επίσης σε απόσταση επαφής με μόνο τρία σημεία να χωρίζουν τις δύο πλευρές, αν και έχουν ένα παιχνίδι στο χέρι και από τις δύο πλευρές.

Ο Simeone είπε, μέσω της Marca: «Φεύγω από εδώ με πολλά σημαντικά πράγματα αυτή τη στιγμή — το παιχνίδι της ομάδας, το σύνολο των πόντων που όλοι έχουν καταβάλει τεράστια προσπάθεια κατά τη διάρκεια μιας σεζόν όπου όλοι πίστευαν ότι θα κερδίζαμε το πρωτάθλημα με 20 πόντους. Δεν ξέρω τι σκεφτόντουσαν.

Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν σε τρομερή μορφή στις αρχές της σεζόν, αλλά έχουν παραπαίει από τα τελευταία χρόνια.

«Θα είναι ένας πολύ δύσκολος δρόμος μέχρι το τέλος για όλους», πρόσθεσε ο Simeone. «Θέλουμε να βελτιώσουμε την περσινή σεζόν και θα πάμε σε αυτή την πίστα.»