Αστέρι της Βαρκελώνης κάνει κρίσιμη απόφαση μεταφοράς εν μέσω του ενδιαφέροντος Man City

Ο Frenkie de Jong έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων, με αναφορές που ισχυρίζονται ότι η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να υπογράψει τον μέσο της Βαρκελώνης.

Από τότε που εντάχθηκε στη Βαρκελώνη από το Ajax το 2019, ο De Jong έχει καθιερωθεί ως βασικός παίκτης στο κέντρο της Μπλαουγκράνα.
Παρά τους πρόσφατους αγώνες του συλλόγου, ο Ολλανδός κατάφερε να συμβαδίσει με τη μορφή του και μάλιστα να την βελτιώσει.

Ωστόσο, πολλές φήμες έχουν συνδέσει τον De Jong με την μετακόμιση από τη Βαρκελώνη τις τελευταίες εβδομάδες, με πλήθος κορυφαίων συλλόγων να ενδιαφέρονται για το πρώην αστέρι του Ajax.

Παρά τις πρόσφατες εκθέσεις, ο SPORT ισχυρίστηκε ότι ο De Jong δεν έχει καμία πρόθεση να εγκαταλείψει τη Βαρκελώνη. Σύμφωνα με την ισπανική πηγή, ο Ολλανδός είναι χαρούμενος στο κλαμπ και είναι καλά εγκατεστημένος στη Βαρκελώνη.

Ωστόσο, τα οικονομικά προβλήματα του Μπάρκα μπορεί ακόμα να τους πείσουν να εξαργυρώσουν τον νεαρό μέσο. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι πρόθυμοι να υπογράψουν τον De Jong καθώς ψάχνουν να βρουν έναν μακροπρόθεσμο διάδοχο του Fernandinho.

Ο De Jong επέλεξε τους Καταλανούς αντί του Man City πίσω στο 2019, αλλά ο Pep Guardiola έχει διατηρήσει το ενδιαφέρον του γι ‘αυτόν. Η μεταφορά θα εξαρτηθεί επίσης από τα σχέδια του Barca για το παράθυρο του Ιανουαρίου. Αν η λέσχη αποφασίσει να κάνει κίνηση για τον Καρίμ Αντεγέμι, μπορεί να πουλήσει ένα μεγάλο αστέρι για να συγκεντρώσει χρήματα.