Αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι κατηγορείται για δύο ακόμα κατηγορίες βιασμού

Μάντσεστερ Σίτι αμυντικός Benjamin Mendy κατηγορείται για έξι κατηγορίες βιασμού και μια κατηγορία για σεξουαλική επίθεση.

Η Εισαγγελική Υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου έχει κατηγορήσει τον Μπέντζαμιν Μέντυ για δύο ακόμη κατηγορίες βιασμού.

Σε δήλωσή της την Τρίτη, η CPS ανακοίνωσε ότι η αστυνομία Τσέσαϊρ είχε την άδειά της να κατηγορήσει τον 27χρονο για δύο επιπλέον κατηγορίες βιασμού. Θα εμφανιστεί στο Δικαστικό Δικαστήριο του Στόκπορτ την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου.

Ο Mendy, ο οποίος παραμένει υπό αστυνομική κράτηση, αντιμετωπίζει τώρα έξι κατηγορίες βιασμού και μία κατηγορία για σεξουαλική επίθεση. Οι κατηγορίες του αφορούν τέσσερις καταγγέλλοντες ηλικίας άνω των 16 ετών και, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, πραγματοποιήθηκαν μεταξύ Οκτωβρίου 2020 και Αυγούστου 2021.

Η αστυνομία του Τσέσαϊρ κατηγόρησε επίσης, τον Λούις Σαχα Ματτούρι, 40 ετών, για δύο επιπλέον κατηγορίες βιασμού και μία για σεξουαλική επίθεση. Αντιμετωπίζει συνολικά έξι κατηγορίες βιασμού.

Μάντσεστερ Σίτι παραμένουν σιωπηλοί σχετικά με τις κατηγορίες

Η Μάντσεστερ Σίτι ανέστειλε τον Mendy στις 26 Αυγούστου, όταν η αστυνομία του Τσέσαϊρ τον κατηγόρησε για πρώτη φορά σε σχέση με «σοβαρά σεξουαλικά αδικήματα». Οι Πολίτες έχουν παραμείνει σιωπηλοί για το θέμα από τότε, ενώ η αστυνομία ερευνά τις κατηγορίες.

Η Γαλλία διεθνής τελευταία έπαιξε για τον σύλλογο στην ημέρα έναρξης 1-0 ήττα στην Τότεναμ στην Premier League στις 21 Αυγούστου.

Από την πρώτη του εμφάνιση στο δικαστήριο στις 27 Αυγούστου, ο Mendy έχει παραμείνει υπό κράτηση. Ο εκπρόσωπός του, Κρίστοφερ Στάμπλς, ανέφερε ότι ο πελάτης του αρνείται σθεναρά τις κατηγορίες.

Και ο Mendy και ο Matturie έχουν προγραμματιστεί να δικαστούν στις 24 Ιανουαρίου 2022.