Αστέρας της Βαρκελώνης θα μπορούσε να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν στην τελευταία οπισθοδρόμηση τραυματισμών

Την ίδια νύχτα έπεσαν στο Eintracht Φρανκφούρτη, Pedri υπέστη σοβαρό τραυματισμό και θα μπορούσε τώρα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Η Βαρκελώνη επιβεβαίωσε ότι ο μέσος Πέδρι υπέστη ένα σχισμένο χάμχορν κατά τη διάρκεια της ήττας του Europa League στο Άιντραχτ Φρανκφούρτης την Πέμπτη.

Ο 19χρονος Ισπανός βγήκε στο ημίχρονο τραυματισμένο στο δεύτερο σκέλος του προημιτελικού. Ο Frenkie de Jong τον αντικατέστησε, καθώς η ομάδα έπεσε σε μια σοκαριστική ήττα 3-2 στο Camp Nou — χάνοντας την ισοπαλία 4-3 συνολικά.

Τώρα, κάνοντας ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Παρασκευής, η Βαρκελώνη επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Πέδρι.

«Οι δοκιμές το πρωί της Παρασκευής αποκάλυψαν ότι ο Pedri έχει σπάσει τους μηριαίους δικέφαλους μυς στο αριστερό του hamstring», διαβάστε μια δήλωση.

«Σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για επιλογή μέχρι να αναρρώσει από τον τραυματισμό.»

Φυσικά, αυτό δεν είναι το πρώτο τεύχος του Πέντρι. Η διεθνής Ισπανία ήταν έξω για ένα ξόρκι με ένα παρόμοιο πρόβλημα νωρίτερα αυτή τη σεζόν. Στην πραγματικότητα, είχε επιστρέψει στη δράση μόλις τον Ιανουάριο.

Η Βαρκελώνη δεν έχει δώσει κανένα χρονοδιάγραμμα για το πότε ο Πέδρι μπορεί να επιστρέψει στη δράση, αλλά, με μόνο οκτώ παιχνίδια La Liga να έχουν απομείνει, θα μπορούσαν να είναι χωρίς αυτόν για το υπόλοιπο της εκστρατείας.