«Ας δούμε τι θα συμβεί» — Salah δημιουργεί αμφιβολίες για το μέλλον του Λίβερπουλ

Το μέλλον του φόργουορντ έχει αποτελέσει αντικείμενο εικασιών τελευταία, με λιγότερο από δύο χρόνια να απομένουν στο συμβόλαιό του στο Άνφιλντ.

Ο Mohamed Salah σκοπεύει να μείνει στο Λίβερπουλ «μέχρι την τελευταία μέρα της ποδοσφαιρικής μου καριέρας», αλλά επιμένει ότι δεν είναι σίγουρος για το τι του επιφυλάσσει το μέλλον.

Ο Salah καθυστερεί την υπογραφή της παράτασης συμβολαίου στο Λίβερπουλ έχει πυροδοτήσει φήμες ότι μπορεί να σκεφτεί να αναλάβει μια νέα πρόκληση.

Έχει προταθεί ότι η υψηλή μισθολογική απαίτηση του λειτουργεί ως εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις ανανέωσης, με τον διεθνή Αίγυπτο να απαιτεί πάνω από 300.000 λίρες την εβδομάδα.

Ο 29χρονος συνδέθηκε με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο παρελθόν και πρόσφατα συνδέθηκε με τον Paris Saint-Germain, ο οποίος φέρεται να τον θεωρεί αντικαταστάτη του Kylian Mappe.

«Αν με ρωτάτε, θα ήθελα πολύ να μείνω μέχρι την τελευταία μέρα της ποδοσφαιρικής μου καριέρας, αλλά δεν μπορώ να πω πολλά γι’ αυτό — δεν είναι στα χέρια μου», δήλωσε ο Salah στο Sky Sports, αντικρούοντας ουσιαστικά τέτοιες εικασίες.

«Εξαρτάται από το τι θέλει η Λέσχη, όχι από μένα.

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου να παίζει ποτέ εναντίον της Λίβερπουλ. Αυτό θα με στεναχωρήσει. Είναι δύσκολο, δεν θέλω να το συζητήσω, αλλά θα με στεναχωρήσει πολύ.

«Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω τον εαυτό μου να παίζει ενάντια στο Λίβερπουλ αλλά ας δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον.»