Αρχηγός της Άρσεναλ παρακαλεί για υπομονή μετά την αποτρόπαιη έναρξη της σεζόν 2021-22

Με μηδέν πόντους, χωρίς γκολ, και εννέα παραχωρήθηκαν μετά από τρία παιχνίδια, οι Gunners κάθονται στον πάτο του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός διευθυντής της Arsenal Edu έχει παρακαλέσει για υπομονή από τους οπαδούς μετά το φοβερό ξεκίνημα του συλλόγου στη σεζόν 2020-21 λέγοντας «ας κρίνουμε την ομάδα» όταν παίζουν με πλήρη ισχύ.

Η Άρσεναλ ήταν σε φοβερή μορφή μέχρι στιγμής στη νέα εκστρατεία της Premier League, έχοντας δοκιμάσει την ήττα σε κάθε έναν από τους τρεις εναρκτήριους αγώνες τους.

Έντονη κριτική από τους οπαδούς και τα μέσα ενημέρωσης έχει ως στόχο την ομάδα, ειδικά αν ληφθεί υπόψη ότι ξόδεψαν όλους τους εγχώριους αντιπάλους τους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Οι Gunners πρόσθεσαν έξι νέα πρόσωπα στην ομάδα τους στην τελευταία αγορά μεταφοράς, ξοδεύοντας συνολικά 150 εκατομμύρια λίρες σε παίκτες που όλοι είναι ηλικίας 23 ετών και κάτω.

Ωστόσο, ο Mikel Arteta δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί μέχρι στιγμής με τον Pierre-Emerick Aubameyang, τον Thomas Partey, τον Ben White, τον Gabriel, τον Alexandre Lacazette, τον Nicolas Pepe και τον Eddie Nketiah όλοι να έχουν χάσει παιχνίδια.

«Φυσικά, μας έχει πληγώσει που βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση. Είμαστε πληγωμένοι, είμαι πληγωμένος. Δεν θέλω να δω τη λέσχη εκεί, αλλά θέλω να δω την ομάδα να παίζει μαζί», δήλωσε ο Edu στο Sky Sports.

«Για να είμαστε δίκαιοι, είχαμε τρία παιχνίδια και δεν έχω δει ακόμα την ομάδα να παίζει μαζί. Θέλω να δω τις υπογραφές και να δω την ομάδα να προετοιμάζεται. Και τα τρία παιχνίδια που έχουμε παίξει εναντίον Mίλντφορντ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, δυστυχώς είχαμε κάποιες δύσκολες στιγμές όσον αφορά την Covid και τους τραυματισμούς.

«Θέλω να δω την ομάδα να παίζει μαζί και στη συνέχεια ας κρίνουμε την ομάδα όταν παίζουν μαζί. Τότε, μετά από αυτό, κανένα πρόβλημα. Κρίνετέ μας τότε.

«Κατανοώ ότι η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε τώρα είναι πραγματικά δύσκολη. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά ας κρίνουμε την ομάδα όταν παίζουν μαζί».