Αρτέτα προς Βαρκελώνη; Άρσεναλ αφεντικό απαντά στο μεγάλο ερώτημα

Ο διευθυντής της Arsenal ερωτήθηκε για τη δυνατότητα αντικατάστασης του Ronald Koeman ως νέου αφεντικού της FC Barcelona.

Ο Mikel Arteta επιμένει ότι η Arsenal είναι η «μοναδική εστίαση» του σε απάντηση στην πιθανότητα επιστροφής στη Βαρκελώνη.

Το καυτό κάθισμα στο Camp Nou είναι διαθέσιμο μετά τον απολύθηκε από τον διευθυντή της Βαρκελώνης Ronald Koeman. Η απόφαση ελήφθη μετά από 1-0 ήττα στον Rayo Vallecano την Τετάρτη, αφήνοντας τον σύλλογο κάτω στο ένατο στη La Liga.

Το εικονίδιο Μπλαουγκράνα Xavi Hernandez είναι το φαβορί για να πετύχει Koeman. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Καταλανική είναι πρόθυμη για τη δουλειά. Barcelona απλά πρέπει να τον απελευθερώσει από το συμβόλαιό του με τον Al Sadd, και στη συνέχεια να προχωρήσει στην οριστικοποίηση της επιστροφής του.

Αλλά Arteta, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στη Βαρκελώνη και συνδέθηκε με τη δουλειά του διευθυντή νωρίτερα μέσα στο έτος, είναι απόλυτα χαρούμενος εκεί που βρίσκεται.

«Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος στην Arsenal και αισθάνομαι προνομιούχος που βρίσκομαι εδώ και η μόνη μου εστίαση είναι εδώ», δήλωσε ο επικεφαλής των Gunners σε συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Παρασκευής.

Σχετικά με την κατάσταση στην Καταλονία, η Arteta συνέχισε: «Έχουν γίνει πολλά τα τελευταία χρόνια. Προφανώς, πώς έχει επηρεάσει ο Covid τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να ξεπεράσετε μια κατάσταση όπως η αποχώρηση του [Lionel] Messi, ο οποίος είναι ο βασικός παίκτης εδώ και πολλά, πολλά χρόνια και όλα όσα χρειάζονται χρόνο. Θα δούμε. Ελπίζω μόνο ότι όλα θα πάνε καλά.»

Arteta και Arsenal επιστρέφουν στη δράση το Σάββατο μακριά στο Leicester City στην Πρέμιερ Λιγκ.