Αργεντινή: Ο Scaloni σχεδιάζει να εκπλήξει την Ολλανδία με «τροποποιήσεις» εντός του παιχνιδιού

Η Albiceleste θα αντιμετωπίσει μία από τις καλύτερες επιθετικές γραμμές του Παγκοσμίου Κυπέλλου την Παρασκευή.

Ο Αργεντινός διευθυντής Λάιονελ Σκαλόνι επιμένει ότι η πλευρά του είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τα στρατηγικά σχέδια της Ολλανδίας για τον έλεγχο του Λάιονελ Μέσι.

Ο Μέσι υπήρξε θεμελιώδης για την εκστρατεία της Αργεντινής μέχρι στιγμής στο Κατάρ. Ο επτά φορές νικητής Ballon d’Or σκόραρε για το Albiceleste όταν νίκησε την Αυστραλία 2-1 για να φτάσει στους προημιτελικούς.

Οι άνδρες του Scaloni πρέπει να προετοιμαστούν για να νικήσουν την Ολλανδία, καθώς ιντσών ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, δημοσιεύματα προέκυψαν σχετικά με τα σχέδια της Ολλανδίας να τιμήσουν τον Μέσι σε μεγάλο βαθμό στον επερχόμενο αγώνα. Αλλά ο Scaloni λέει ότι η πλευρά του είναι καλά προετοιμασμένη για τέτοια σενάρια.

«Είμαστε συνηθισμένοι να έρχονται οι αντίπαλοί μας με κάτι διαφορετικό», δήλωσε στους δημοσιογράφους. «Θα δούμε, αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα, υπάρχουν πάντα τροποποιήσεις, και αυτό είναι κάτι που είναι πιθανό να κάνουμε και εμείς.

«Ας περιμένουμε και να δούμε, αλλά έχουμε ξαναπαίξει αγώνες, όταν υπήρξε ο άνθρωπος που σημάδεψε τον Λίο.»

Σε ερώτηση σχετικά με τους τραυματισμούς του Rodrigo De Paul και του Angel Di Maria, το αφεντικό της Αργεντινής απάντησε: «Σήμερα έχουμε την τελευταία προπόνηση για να δούμε πώς αισθάνονται.

«Ο Ροντρίγκο προπονήθηκε την Τετάρτη οπότε ας δούμε τι θα γίνει στη σημερινή συνεδρία. Ο Έιντζελ εκπαιδεύτηκε επίσης, οπότε θα αποφασίσουμε αργότερα σήμερα.»