«Απόλυτος σεβασμός» — Οι οπαδοί επικροτούν την ανεκτίμητη αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο στα μπουκάλια της Coca-Cola

Πορτογαλία καπετάνιος Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε τα συναισθήματά του καθαρά σχετικά με την επίσημη χορηγό του Euro 2020 σε μια κίνηση που άφησε πολλούς οπαδούς εντυπωσιασμένους.

Βλέποντας δύο μπουκάλια Coca-Cola στη συνέντευξη τύπου Euro 2020 της Πορτογαλίας το βράδυ της Δευτέρας δεν εντυπωσίασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο — ο οποίος περιφρονεί σοβαρά το ζαχαρούχο ποτό.

Το αστέρι της Γιουβέντους εμφανίστηκε ζαλισμένος με τα μπουκάλια μπροστά του καθώς καθόταν. Ανακούμπησε μπρος-πίσω στην καρέκλα του για λίγο πριν τελικά τους αφαιρέσει από τα μάτια του.

Στη συνέχεια, ο Ρονάλντο σήκωσε ένα μπουκάλι νερό στον αέρα και είπε «agua» (νερό στα αγγλικά).

Τι είχαν να πουν οι οπαδοί;

Η αντίδραση του Ρονάλντο στην κάμερα προκάλεσε μια μικτή αντίδραση από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο Twitter. Κάποιοι αστειεύονταν ότι δεν θα δεχόταν συμφωνία χορηγίας από την Coca-Cola, άλλοι κήρυγσαν ότι είναι σύμμαχος με την Pepsi, και κάποιοι θαυμαστές έμειναν εντελώς μπερδεμένοι.

Ωστόσο, πολλοί οπαδοί χειροκρότησαν τον Ρονάλντο που αντιτάσσεται στην Coca-Cola, χορηγό του Euro 2020, προωθώντας το νερό αντ’ αυτού.

Ο διευθυντής της Πορτογαλίας Fernando Santos αργότερα εντάχθηκε στον Ronaldo για να ξεκινήσει τη συνέντευξη Τύπου στη Βουδαπέστη, όπου το αστέρι της Γιουβέντους μίλησε για φήμες μεταφοράς που τον συνδέουν με μια έξοδο από το Τορίνο.

Ο Ρονάλντο, εν τω μεταξύ, θα γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που θα παίξει σε πέντε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, εάν εμφανιστεί στην αρχή της Πορτογαλίας Euro 2020 εναντίον της Ουγγαρίας το βράδυ της Τρίτης.