«Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο μου» Lingard αντιδρά μετά το γκολ εναντίον των Spurs

Ο Jesse Lingard εντυπωσιάστηκε από την κίνηση του δανείου του στο West Ham, και η τελευταία του εκδρομή εναντίον της Tottenham είναι απόδειξη αυτού.

Lingard έχει δει μια φλύκταινη έναρξη της ζωής στο West Ham και συνεχίζει να εντυπωσιάζει σε όλες τις εξορμήσεις του.

Ο μέσος έπεσε κάτω από την ιεραρχία στο Old Trafford και έπρεπε να αναζητήσει μια κίνηση αλλού σε μια προσπάθεια να αναβιώσει την καριέρα του.

Ο Lingard εντάχθηκε στο West Ham δανεικά τον Ιανουάριο και ξεκίνησε με τα Σφυριά, συμπεριλαμβανομένου ενός εξαιρετικού τιράντες για το ντεμπούτο του.

Στην τελευταία εξόρμηση του Γουέστ Χαμ εναντίον του Σπερς, ο 28χρονος σκόραρε το δεύτερο γκολ της πλευράς του, το οποίο συνέχισε να είναι το νικητήριο γκολ σε μια γραμμή σκορ 2-1.

Μετά την τελευταία του παράσταση, ο Lingard λέει ότι απολαμβάνει τη θητεία του στο Ανατολικό Λονδίνο και μπορεί ακόμα να υπαινίσσεται μια μόνιμη διαμονή στο κλαμπ.

«Απολαμβάνω πραγματικά το ποδόσφαιρο μου», είπε όπως ανέφερε η Daily Mail.

«Τα παιδιά με έχουν πάρει πολύ καλά. Σήμερα χρειάστηκε να μοσχεύσουμε για τα τρία σημεία και δείξαμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε».

«Εδώ στο West Ham είμαστε μια ομάδα που του αρέσει να παίζει μπροστά και στο μπροστινό πόδι και να πιέζει επίσης. Είναι συνέπεια. Αυτό είναι όπου έχω αγωνιστεί σε προηγούμενες εμπειρίες. Ελπίζω να μπορέσω να διατηρήσω αυτή τη συνέπεια.»

«Ήρθα εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο με κάνει ευτυχισμένο και όταν κερδίζουμε».

Η νίκη πήρε τη Γουέστ Χαμ στην πρώτη τετραμελή θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, ο Λίγκαρντ λέει ότι τα Σφυριά παίρνουν ένα παιχνίδι τη φορά.

«Είναι λαμπρό, τα παιδιά με έχουν πάρει. Εγκαταστάθηκα πολύ γρήγορα. Παίζω κάθε παιχνίδι με χαμόγελο και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο μου και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα».

«Όλοι έχουν την ίδια νοοτροπία και στόχο για το τέλος της σεζόν και τους ίδιους στόχους. Δεν κοιτάμε το τραπέζι πάρα πολύ και θα το κάνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, αλλά αυτή είναι μια ευχάριστη θέση να βρισκόμαστε.»