Αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για την τελική προσφορά συμβολαίου της Βαρκελώνης προς τη Dembele

Ο Γάλλος εξτρέμ μπορεί να φύγει από τον Barca ως ελεύθερος πράκτορας το καλοκαίρι μόλις λήξει το τρέχον συμβόλαιό του στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βαρκελώνη κατέθεσε μια τελευταία προσφορά στον Ousmane Dembele να παρατείνει το συμβόλαιό του στην καταλανική λέσχη.

Ο 24χρονος, που υπέγραψε 135 εκατ. ευρώ από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ το 2017, υπέφερε ένα ξόρκι τραυματισμένου στο Καμπ Νόου. Οι συνεχείς αποτυχίες έχουν περιορίσει το χρόνο παιχνιδιού του. Αυτή η σεζόν ήταν ένα τυπικό παράδειγμα, με προβλήματα γονάτου και hamstring να τον περιορίζουν σε δύο μόνο εμφανίσεις του πρωταθλήματος.

Τούτου λεχθέντος, η Βαρκελώνη και ο νέος τους μάνατζερ, ο Xavi Hernandez, συνεχίζουν να αξιολογούν τον Dembele σε υψηλά επίπεδα και ελπίζουν ότι θα συμφωνήσει να μείνει στο Camp Nou αντί να επιτρέψει τη λήξη της σύμβασής του το καλοκαίρι.

Οι λεπτομέρειες της τελικής προσφοράς της Βαρκελώνης

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Gerard Romero, η Βαρκελώνη θα προσφέρει στη Dembele αύξηση μισθών ύψους 1 εκατ. ευρώ συν μεταβλητές. Με τον τρόπο αυτό, ο Γάλλος θα αποφέρει σταθερό μισθό 11 εκατ. ευρώ, 7,5 εκατ. ευρώ μετά τους φόρους.

Το συμβούλιο του συλλόγου θα κάνει αυτή την πρόταση στον ατζέντη του Dembele, Moussa Sissoko, αυτή την εβδομάδα. Είναι κατανοητό ότι θέλουν μια οριστική απάντηση την επόμενη εβδομάδα, ανεξάρτητα από το αν είναι ναι ή όχι.

Όσον αφορά τη Βαρκελώνη, αυτή είναι η τελική τους προσφορά. Η Μπλαουγκράνα μπορεί ακόμη και να προσπαθήσει να πουλήσει το Dembele τον Ιανουάριο αν πει όχι, αντί να τον χάσει για το τίποτα έξι μήνες αργότερα.

Ωστόσο, περιπλέκοντας τα πράγματα είναι το γεγονός ότι ο πρώην προπορευόμενος του Ντόρτμουντ μπορεί να ξεκινήσει συνομιλίες με σωματεία εκτός Ισπανίας σχετικά με μια ελεύθερη θερινή μεταφορά το νέο έτος.