Ανταλλαγή Ικάρντι-Ρονάλντο; Ο επιθετικός PSG απαντά στις συνομιλίες μεταφοράς

Μια επιστροφή Serie A έχει προβληθεί για τον πρώην άνδρα Inter Milan, ο οποίος έφυγε από το Nerazzurri μετά τις σχέσεις τους ξέσκισε.

Ο Μάουρο Ικάρντι κατέρριψε φήμες ότι θα φύγει από το Παρίσι Σεν Ζερμέν αυτό το καλοκαίρι.

Ο Icardi έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στη ζωή στο PSG μετά την ένταξή του στο club με δανεικό το καλοκαίρι του 2019, σκοράροντας 20 γκολ στις πρώτες 34 εμφανίσεις του για τον σύλλογο.

Εντυπωσιασμένος από τις επιδόσεις του, οι γίγαντες της Ligue 1 επέλεξαν να μετατρέψουν τη δανειακή του συμφωνία σε μόνιμη μεταφορά με αναφερόμενη αμοιβή 60 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, θέματα μορφής και φυσικής κατάστασης εμπόδισαν την Αργεντινή να διατηρήσει την ορμή στη δεύτερη σεζόν του στο Parc des Princes.

Έχει αναφερθεί ότι η PSG είναι έτοιμη να χωρίσει τους δρόμους με τον 28χρονο επιθετικό αυτό το καλοκαίρι και φιλοδοξούν να τον ανταλλάξουν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με μια κίνηση μακριά από τη Γιουβέντους.

Σε άλλες ειδήσεις, οι Ρομά είναι επίσης πρόθυμοι για τον παίκτη, καθώς ο Jose Mourinho προσβλέπει να προσθέσει δύναμη πυρός επίθεσης στις τάξεις του πριν από το 2021-22.

«Αυτή τη σεζόν, την επόμενη και την επόμενη!!» η Αργεντινή δήλωσε σχετικά με την ιστορία Instagram του μετά από έναν ανεμιστήρα ρώτησε αν θα αφήσει PSG.

«Αυτό δεν υπήρξε ποτέ αμφιβολία!!! Έλα, PSG».