ανταγωνισμού Lineup μπορεί να καταστρέψει τα όνειρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Βραζιλίας, προειδοποιεί Cafu

Ο θρύλος των Selecao λέει ότι έχοντας πάρα πολλές επιλογές θα μπορούσε να αποτύχει κατά τη διάρκεια της επερχόμενης εκστρατείας της Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Καφού παραδέχτηκε ότι η σχέση της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας με τους οπαδούς της έχει επιδεινωθεί από τον τελευταίο θρίαμβο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο θρύλος του Μίλαν ήταν αρχηγός της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2002, την τελευταία φορά που η Selecao σήκωσε το μεγαλύτερο τρόπαιο του ποδοσφαίρου.

Από τότε, η ροή των εξαιρετικών ταλέντων της Βραζιλίας δεν έχει σταματήσει. Ωστόσο, οι Selecao φαίνεται να λείπει ένα στοιχείο για να τερματίσουν τελικά την αναμονή τους για να γίνουν και πάλι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές.

«Είναι μια χρονιά Παγκοσμίου Κυπέλλου και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το ποιος θα πάει στο Κατάρ, δυστυχώς», δήλωσε ο Cafu στην Guardian.

«Είναι πολύ διαφορετικό από το συναίσθημα του 2002, όταν όλοι γνώριζαν ποιος θα ξεκινούσε και ποιος είχε τις περισσότερες πιθανότητες να μπει στο παιχνίδι.

«Οι φίλαθλοι γνώριζαν την ιστορία μας και πού παίζαμε. Οι οπαδοί ένιωθαν κοντά στις ομάδες. Υπάρχει μια απόσταση μεταξύ των οπαδών και της εθνικής ομάδας και αυξάνεται από το 2010.»

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι ο Alisson θα ξεκινήσει τα παιχνίδια όταν ο Ederson παίζει όπως είναι; Ή ότι ο Γουέβερτον δεν θα μπορέσει να πάρει τη θέση μετά τους τίτλους του με την Palmeiras;

«Ο μόνος ασφαλής παίκτης είναι Neymar, γιατί είναι ο καλύτερος. Μετά έχουμε κι άλλους να κυνηγούν μια θέση, όπως ο Βινίσιους Τζούνιορ.»

Ο Neymar άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να αποσυρθεί από το διεθνές ποδόσφαιρο μετά το επερχόμενο τουρνουά του Κατάρ. Ας δούμε αν το αστέρι του PSG μπορεί να αναπαράγει τον Cafu κατακτώντας τη Βραζιλία σε έναν άλλο τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Νοέμβριο.