Αναφορά: Sergio Ramos, πιο κοντά στην έξοδο από τη Ρεάλ Μαδρίτης από ποτέ

Σύμφωνα με μια αναφορά από την Ισπανία, ο Σέρτζιο Ράμος ίσως είναι πιο κοντά στο να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης από ποτέ. Έχουμε τον κύριο λόγο για τον οποίο.

Ο Σέρτζιο Ράμος μπορεί να μην χρειάζεται πλέον στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο υπερασπιστής των αστεριών άρχισε ενεργά να ψάχνει για νέο προορισμό το επόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με μια αναφορά του Josep Pedrerol, ο καπετάνιος είχε μια συνάντηση με τον Florentino Perez πριν ένα μήνα για να συζητήσουν το μέλλον του. Το σχέδιό του ήταν να ζητήσει παράταση συμβολαίου με μισθολογική αναβάθμιση που θα τον άφηνε στα €15 εκατ. ανά σεζόν. Αλλά ο Φλορεντίνο είχε άλλες ιδέες γι’ αυτό.

Το σχέδιο του Προέδρου ήταν πάντα να δώσει στον Σέρτζιο Ράμος έναν ακόμη χρόνο με 10% μείον τους μισθούς που κερδίζει σήμερα (12 εκατομμύρια ευρώ). Ως λόγος για αυτή τη μείωση, ο Perez είπε στον Ramos ότι οι παίκτες έπρεπε να μειώσουν το μισθό τους για να διατηρήσουν το υπόλοιπο προσωπικό να εργάζεται χωρίς απολύσεις. Ο Pedrerol αποκάλυψε τι απάντησε ο Ramos σε αυτή την πρόταση ακριβώς τότε και εκεί. Μερικοί από τους υποστηρικτές του συλλόγου μπορεί να μην συμφωνούν με τον τρόπο που αντέδρασε ο Σέρτζιο Ράμος σε αυτό.

Ο Ράμος άρχισε να ακούει προσφορές.

Σύμφωνα με τον Πεντρεόλ, άλλοι παίκτες που δεν είναι καν στο κλαμπ πλέον συμφώνησαν να μειώσουν το μισθό τους. Ωστόσο, ο Σέρτζιο Ράμος αρνήθηκε εντελώς να το κάνει όταν του το ζήτησε ο Φλορεντίνο. Αντ’ αυτού, ο καπετάνιος έκανε αίτηση λέγοντας στον Περέζ ότι θα αρχίσει να ακούει άλλες προσφορές από κλαμπ στην Ευρώπη. Αν αυτό αποδειχθεί αλήθεια, είμαστε περίεργοι να μάθουμε τι σκέφτονται οι υποστηρικτές του συλλόγου για αυτή την αντίδραση.

Μέχρι στιγμής, ο σύλλογος που αισθάνεται πιο κοντά στην υπογραφή του Sergio Ramos είναι η PSG. Ειδικά με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να μιλάει για τον υπερασπιστή κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων. Υπάρχουν πολλοί απογοητευμένοι οπαδοί που πίστευαν ότι ο Sergio θα αντιδρούσε διαφορετικά σε αυτή την πρόταση από τον Perez. Αλλά στο τέλος της ημέρας, ένας ποδοσφαιριστής θα είναι πάντα ποδοσφαιριστής. Πού θα θέλατε ο Σέρτζιο Ράμος να συνεχίσει την καριέρα του το επόμενο καλοκαίρι;