Αναφορά: PSG είναι πιο κοντά στον Sergio Ramos από ποτέ

Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά, η PSG μπορεί να είναι πιο κοντά από ποτέ για να υπογράψει τον Σέρτζιο Ράμος από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο επερχόμενο παράθυρο μεταφοράς.

Η κατάσταση του Σέρτζιο Ράμος με τη Ρεάλ Μαδρίτης τον φέρνει πιο κοντά στην PSG απ’ ότι περιμέναμε. Ο Florentino Perez του αρνείται αυτή τη στιγμή την αύξηση του μισθού που ζητά, κάτι που έχει ήδη συμβεί μερικές φορές στο παρελθόν. Η διαφορά τώρα είναι ότι ο Ράμος δεν είναι πια ένας νεαρός παίκτης που μπορεί να έχει τεράστιες απαιτήσεις. Το να πάει στο εξωτερικό είναι η μόνη επιλογή για να πάρει την ημέρα πληρωμής που θέλει, αν αυτό είναι πραγματικά αυτό που θέλει.

Υπάρχει μια γενική αντίληψη ότι ο Σέρτζιο Ράμος δεν κυνηγάει μόνο τα χρήματα, αλλά και το κύρος του να παίζει για την ίδια ομάδα για την πλειοψηφία αν η καριέρα του. Ως θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ράμος είναι αναμφισβήτητα μεταξύ των σημαντικότερων ποδοσφαιριστών στην ιστορία του συλλόγου. Μέχρι σήμερα, αυτός και ο Karim Benzemaa παραμένουν ως οι μόνοι αληθινοί αστέρες στο ισπανικό σύλλογο ανεξάρτητα από το καθεστώς βετεράνου τους. Αλλά η επιλογή PSG είναι αρκετά ελκυστική για τον Sergio Ramos για διάφορους λόγους.

Παίζει με τον Μέσι, τον Νέιμαρ και τον Μμπάπι.

Εκτός από τον προφανή λόγο χρημάτων, ο Sergio Ramos θα ήθελε την ιδέα να παίξει στο PSG για διάφορους λόγους. Πίσω, έπαιζε μαζί με αστέρια όπως ο Kylian Mbappe ή ο Neymar. Αλλά οι Γάλλοι γίγαντες θα προσπαθήσουν επίσης να υπογράψουν τον Lionel Messi το επόμενο καλοκαίρι μαζί με τον Ramos. Αυτός είναι παραπάνω από αρκετός λόγος για να πείσουμε τον Sergio ότι το παιχνίδι για την PSG είναι η καλύτερη κίνηση καριέρας γι’ αυτόν αυτή τη στιγμή.

Ο Diario Sport αναφέρει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να αναμένει απάντηση της παράτασης των 9 εκατ. ευρώ ανά σεζόν. Η PSG προσφέρει τριετές συμβόλαιο και 15 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν, κάτι που είναι σημαντικά μεγαλύτερο από αυτό που του προσφέρει η σημερινή ομάδα του. Φαίνεται ότι δεδομένης της κατάστασης, ο Σέρτζιο Ράμος είναι πιο κοντά από ποτέ στο Παρίσι.