Αναφορά: Kylian Mbappe στέλνει PSG ένα τελεσίγραφο μεταφοράς

Σύμφωνα με μια αναφορά από τη Γαλλία, ο Kylian Mbappe μόλις έστειλε στο PSG ένα ανησυχητικό τελεσίγραφο μεταφοράς σχετικά με το μέλλον του στη λέσχη.

Σε αντίθεση με όσα είπε ο Nasser Al-Khelaifi, φαίνεται ότι το μέλλον του Kylian Mbappe στο PSG δεν είναι τόσο σαφές όσο δήλωσε. Αν και ο Γάλλος σταρ θα πρέπει να είναι ενθουσιασμένος που παίζει μαζί με τον Λίο Μέσι, μια πρόσφατη έκθεση αναφέρει το ακριβώς αντίθετο. Ο δημοσιογράφος Thibaud Vezirian δημοσίευσε ένα tweet στο οποίο δηλώνει ότι ο Γάλλος forward είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει τους Γάλλους γίγαντες. Αυτό συμβαδίζει άμεσα με την τρέχουσα οικονομική κατάσταση που διέρχεται η PSG. Προφανώς, θα χρειαστεί να πουλήσουν τουλάχιστον 180 εκατομμύρια ευρώ σε παίκτες προκειμένου να εξισορροπήσουν τα βιβλία.

Αυτό σημαίνει ότι είτε πρέπει να πουλήσουν περίπου 10 διαφορετικούς παίκτες από την κατώτερη βαθμίδα ή απλά να πουλήσουν Kylian Mbappé. Του έχει μείνει μόνο ένας χρόνος στο συμβόλαιό του και εξακολουθεί να αρνείται να υπογράψει την παράταση. Αυτό έγραψε ο Βεζιριανός στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter: «Ο Kylian Mbappe θέλει να φύγει. Ζήτησε το μπόνους εξόδου του και δεν θα υπογράψει παράταση συμβολαίου. Είτε θα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι ή μια νέα αρχή του χρόνου ως ελεύθερος πράκτορας. Προηγουμένως προειδοποίησε ότι δεν θέλει να παίξει με τον Μέσι πριν από αρκετές εβδομάδες».

Ο Φλορεντίνο περιμένει ακόμα την κατάλληλη στιγμή.

Παρά την προφανή αναφορά, ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση από τον παίκτη. Δεν έχουμε ακούσει αν θέλει να μείνει, να φύγει, ή αν θέλει να εκπληρώσει το συμβόλαιό του μέχρι την επόμενη σεζόν. Όπως και να έχει, μπορούμε να περιμένουμε από τον Νάσερ Αλ-Κελάφι να συνεχίσει να πιέζει το νεαρό αστέρι για να υπογράψει νέο συμβόλαιο το συντομότερο δυνατό. Ο πρόεδρος προειδοποίησε ήδη τον Kylian και τον υπόλοιπο κόσμο για τις προθέσεις της PSG. Έχουν περάσει 18 χρόνια από τότε που οι γίγαντες της Λιγκ 1 δεν έχουν πουλήσει ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια τους.

Αν η μνήμη σου λειτουργεί καλά, ο Ροναλντίνιο ήταν ο τελευταίος μεγάλος παίκτης που αποφάσισαν να πουλήσουν σε οποιοδήποτε κλαμπ στην Ευρώπη. Ωστόσο, το Κατάρ και ο Νάσερ δεν είχαν αγοράσει το κλαμπ εκείνη τη στιγμή. Τότε, η PSG ήταν Γαλλικής ιδιοκτησίας. Ό, τι κι αν αποφασίσει ο Kylian Mbappe, ο Florentino Perez θα παραμείνει σε εγρήγορση για να βρει την ιδανική στιγμή για να κάνει την προσφορά μεταφοράς του. Μόλις το κάνει αυτό, ο Περέζ ξέρει ότι θα είναι μια άμεση κήρυξη πολέμου που θα απευθύνεται στον πρόεδρο της PSG.