Αναφορά: Πράκτορας του Sergio Aguero εντοπίστηκε στην Ισπανία νωρίτερα σήμερα

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο πράκτορας του Σέρτζιο Αγκουέρο εντοπίστηκε σε μια από τις ισπανικές πόλεις νωρίτερα σήμερα. Θα σου πούμε το γιατί.

Ο πράκτορας του Σέρτζιο Αγκουέρο εντοπίστηκε στην Ισπανία νωρίτερα σήμερα, σύμφωνα με αναφορές που προέρχονται από διάφορες πηγές. Ο El Chiringuito μόλις ανέφερε ότι ο πράκτορας του Sergio Aguero βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Βαρκελώνη, τον είδαν οι δημοσιογράφοι τους. Επιβεβαιώνουν επίσης ότι Joan Laporta έχει την πρόθεση να κάνει μια προσφορά για τον παίκτη. Αν και δεν χρειάζεται να πληρώσουν έξοδα μεταφοράς γι’ αυτόν, ο Kun θα έπρεπε να συμφωνήσει για σταθερό μισθό για τον εαυτό του.

Αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένει, μπορούμε επίσης να βασιστούμε στην επιστροφή του στο Ατλέτικο Μαδρίτης στο εγγύς μέλλον. Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες αντισταθμίστηκε από έναν άλλο δημοσιογράφο που είναι κοντά στον παίκτη στην Αργεντινή. Ο ατζέντης του Sergio Aguero δεν προγραμμάτισε καμία συνομιλία με κανέναν υπάλληλο της FC Barcelona.

Ο Αγκουέρο ακόμα δεν ξέρει το επόμενο κλαμπ του.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Βερόνικα Μπρουνάτι, ο ατζέντης του Σέρτζιο Αγκουέρο εντοπίστηκε στην Ισπανία, αλλά δεν ήταν στη Βαρκελώνη. Στην πραγματικότητα, επιβεβαίωσε ότι έχει ένα σπίτι στα νότια της χώρας και μόλις επισκέφτηκε την οικογένειά του. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν συζητήσεις για τον Sergio Aguero με κανένα σύλλογο από τη La Liga, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει στο μέλλον. Από αυτή τη στιγμή, το ‘Kun’ θεωρείται ένας από τους κορυφαίους παίκτες που θα κάνουν μεγάλο αντίκτυπο στο παράθυρο μεταφοράς του καλοκαιριού.

Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα δεν έχουμε ιδέα που θα παίξει μετά. Οι επιλογές του παραμένουν FC Barcelona, Ατλέτικο Μαδρίτης, ακόμα και Γιουβέντους. Αλλά δεν μπορούμε να μετρήσουμε κανένα από τα άλλα μεγάλα σωματεία στο αγγλικό ποδόσφαιρο, είτε λόγω της επιθυμίας του άστρου να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ. Για τον Αγκουέρο, η δεύτερη θέση ως κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος είναι πολύ σημαντική. Μόνο ο χρόνος θα μας πει τι θα αποφασίσει τους επόμενους μήνες.