Αναφορά: Ο Sergio Aguero ζητά μισθούς να υπογράψει για την επόμενη λέσχη του

Σύμφωνα με έκθεση της Ιταλίας, ο Sergio Aguero έχει ήδη υποβάλει αίτηση μισθού στους τρεις συλλόγους που θέλουν να τον υπογράψουν μετά από αυτή τη σεζόν.

Υπάρχουν σήμερα τρεις σύλλογοι στην Ευρώπη που μπορούν να αντέξουν οικονομικά τον Sergio Aguero, οι υπόλοιποι είναι εκτός της ζητούσας τιμής. Πριν από τη σημερινή έκθεση της Gazzetta dello Sport, το Kun κυνηγήθηκε από τουλάχιστον πέντε μεγάλες ομάδες της ηπείρου. Στα ιδρύματα αυτά περιλαμβάνονται η Γιουβέντους, η Τσέλσι, η Άρσεναλ και η Τότεναμ. Αλλά τα τρία μπροστινά κλαμπ που μπορούν να τον πληρώσουν είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η PSG.

Ίσως η Γιουβέντους να κάνει μια προσπάθεια γι’ αυτόν αν θεωρήσουν ότι η ηλικία του δεν αποτελεί σοβαρό εμπόδιο. Σύμφωνα με την έκθεση της Ιταλίας, ο αντιπρόσωπος της Aguero ζήτησε μόλις 12 εκατ. ευρώ μισθό μετά τους φόρους, ανά περίοδο. Αν κάποιος σύλλογος δεχτεί αυτόν τον μισθό, θα του πλήρωναν προπανδημικό μισθό. Δεν είναι ότι δεν του αξίζει, είναι απλά ότι το να ζητάς τόσα χρήματα αυτή τη στιγμή μπορεί να πέσει υπό έλεγχο.

Γιατί ζητάει τόσα πολλά ο Αγκουέρο;

Αυτό είναι πολύ απλό: το ‘Kun’ θα πάει στην επόμενη ομάδα του δωρεάν, καμία ομάδα δεν θα πρέπει να πληρώσει δεκάρα για να τον υπογράψει. Για το λόγο αυτό και μόνο, ο Aguero μπορεί να πάρει την πολυτέλεια να ζητήσει μια μεγάλη ημέρα πληρωμής σε οποιοδήποτε σύλλογο της επιλογής του. Από τώρα, η Μπαρτσελόνα φαίνεται να είναι ο πιο προφανής προορισμός του. Ωστόσο, πρέπει ακόμα να δούμε το φαινόμενο ντόμινο που δημιουργούν οι άλλοι σύλλογοι όταν πωλούν τα αντίστοιχα αστέρια τους.

Ο Aguero θα είναι μέλος της ομάδας που κάνει την προσπάθεια να τον υπογράψει, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε με βεβαιότητα ποια ομάδα είναι αυτή. Η pole position έχει την Βαρκελώνη στην κορυφή, με την PSG και τη Γιουβέντους να αγωνίζονται να τον υπογράψουν. Στο τέλος, ο αργεντινός αστέρας θα μπορούσε κάλλιστα να ακολουθήσει την καρδιά του και να παίξει μαζί με τον φίλο του: τον Λίο Μέσι. Sitka γύρω για να μάθετε πού θα παίξει το ‘Kun’ στη συνέχεια.