Αναφορά: Ο Kylian Mbappe δεν άρεσε στη δήλωση του Al-Khelaifi

Σύμφωνα με αναφορές από την Ισπανία, ο Kylian Mbappe πραγματικά αντιπαθούσε τη δήλωση του Nasser Al-Khelaifi ότι δεν έφευγε ποτέ από την PSG.

Τα σχέδια του Kylian Mbappe να αποχωρήσει από το PSG επιβραδύνθηκαν όταν ο Nasser Al-Khelaifi εξέφρασε τις προθέσεις του να εμποδίσει την έξοδο του. Δεν είναι ότι ο υπόλοιπος κόσμος δεν ήξερε ότι θα συνέβαινε αυτό, συμβαδίζει άμεσα με τη συμπεριφορά που έχει δείξει ο πρόεδρος όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά ο Mappe πραγματικά έπεσε για τις υποσχέσεις πίσω στο 2017, όταν ξεκινούσε μόνο την επαγγελματική του καριέρα. Για κάποιο χαζό λόγο, ο Nasser πιστεύει ότι το Ligue 1 είναι στο ίδιο επίπεδο με τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα στον κόσμο.

Πιστεύει ότι τα χρήματα μπορούν να διορθώσουν αυτά τα ζητήματα, αλλά δεν κατανοεί μια θεμελιώδη πτυχή αυτής της κατάστασης. Οι μεγαλύτεροι παίκτες θέλουν μόνο να παίξουν για τις μεγαλύτερες λέσχες και το PSG σίγουρα δεν είναι ένας από αυτούς. Μπορεί να είναι από τους πιο ισχυρούς αυτή τη στιγμή, αλλά το κύρος είναι κάτι που τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν. Όσο δεν το καταλαβαίνει αυτό, θα συνεχίσει να ζει μέσα στη δική του φανταστική γη που κάθε μέρα μοιάζει με σύγχρονη σκλαβιά. Η πιο πρόσφατη δήλωσή του όπου επιβεβαιώνει ότι η PSG δεν έχει πρόθεση να πουλήσει τον Mappe ήταν μια γροθιά για τον παίκτη. Έχει αναφερθεί ότι δεν έχει ανταποκριθεί καλά στα λόγια του Nasser Al-Khelaifi, τα οποία θεωρεί απειλή.

Η απάντηση του Μμπάπι στον Αλ-Κελάφι.

Η La Sexta ανέφερε ότι ο Mappe αισθάνθηκε πολύ άβολα μετά την ανάγνωση των δηλώσεων του Nasser Al-Khelaifi για την L’Equipe. Σήμερα, ανακρίθηκε για το μέλλον του. Απάντησε συγκεκριμένα σε μια ερώτηση σχετικά με την Μπάγερν Μονάχου ως πιθανός προορισμός γι’ αυτόν. Αυτό απάντησε ο Mappe: «Ο Lucas Hernandez μου είπε να πάω στην Μπάγερν Μονάχου. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Είμαι ευτυχισμένη όπως είμαι τώρα.» Ακόμα κι αν ο Nasser Al-Khelaifi θέλει να το αρνηθεί, η πραγματικότητα είναι ότι κάνει τον Mappe δυστυχισμένο.

Ο πρόεδρος της PSG συνήθως κάνει αυτές τις δηλώσεις όταν ασκεί πίεση σε παίκτες που ακόμα δεν έχουν ανανεώσει τα συμβόλαιά τους. Αλλά όλα δείχνουν ότι τα πράγματα δεν λειτουργούν, καθώς συνήθως εργάζονται για τον Al-Khelaifi, ο οποίος πιθανότατα θα πρέπει να πουλήσει το Mappe αυτό το καλοκαίρι. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι ο μόνος ενδιαφερόμενος σύλλογος για τις υπηρεσίες των νέων. Άλλα ιδρύματα, όπως το Λίβερπουλ ή ακόμα και η FC Barcelona, θα ήθελαν να υπογράψουν αυτό το νεαρό αστέρι. Είναι σίγουρα αλήθεια ότι ο Mappe δεν θέλει να περάσει τα καλύτερα του χρόνια ως παίκτης PSG.