Αναφορά: Ο Σέρτζιο Ράμος περιμένει ακόμα νέες προσφορές

Σύμφωνα με μια έκθεση της La Sexta, ο Sergio Ramos περιμένει ακόμα νέα προσφορά για να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, υπήρξαν αναφορές σχετικά με τον Sergio Ramos που ενδεχομένως κατέληξε σε συμφωνία να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης για έναν ακόμη χρόνο. Ωστόσο, νέες πληροφορίες σχετικά με την απόφασή του μόλις ήρθαν στο φως. Σύμφωνα με τον Josep Pedrerol του La Sexta, ο Ισπανός υπερασπιστής δεν έχει αποφασίσει τίποτα για το μέλλον του ακόμα. Στην πραγματικότητα, ο Florentino Perez φαίνεται να πιστεύει ότι ο Ramos εξακολουθεί να ψάχνει για μια ιδανική προσφορά που μπορεί να του δώσει όσα χρήματα και χρόνο θέλει.

Η συμφωνία που απέρριψε τους τελευταίους δύο μήνες δεν είναι αυτό που θέλει για την καριέρα του. Όπως σας είπαμε και πριν, ο Φλορεντίνο Περέζ προσέφερε στον Ράμος άλλον ένα χρόνο με 10% μείωση μισθού λόγω της παγκόσμιας πανδημίας και της ηλικίας του. Αλλά ο Ράμος πιστεύει ότι μπορεί ακόμα να παραδώσει μερικά από τα καλύτερα ποδόσφαιρο της ζωής του τα επόμενα δύο χρόνια. Για το λόγο αυτό, αναζητά τουλάχιστον δύο χρόνια στο νέο του συμβόλαιο και αύξηση των μισθών.

Ποια κλαμπ θα μπορούσαν να κυνηγήσουν τον Σέρτζιο Ράμος;

Ο Sergio Ramos κερδίζει σήμερα 15 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν ως ο πιο αμειβόμενος παίκτης εντός του συλλόγου. Ο καπετάνιος κέρδισε αυτό το μισθό μετά από όλα όσα έκανε για τον σύλλογο την τελευταία δεκαετία με πρωταγωνιστικό ρόλο σε τέσσερις τίτλους του UEFA Champions League. Αλλά ο Florentino Perez έχει αυτό το συνηθισμένο τρόπο σκέψης για τους βετεράνους παίκτες του, ανεξάρτητα από τα επιτεύγματά τους ή την κατάστασή τους. Το μόνο που βλέπει ο Πρόεδρος είναι ένας βετεράνος παίκτης που σύντομα θα φτάσει στο λυκόφως της καριέρας του.

Ο Ράμος, ωστόσο, πιστεύει ότι του αξίζει αύξηση μισθού για τελευταία φορά. Ο πιο Φλορεντίνο είναι πρόθυμος να κάνει για τον βετεράνο σταρ του προσθέτει ένα ακόμη χρόνο στο συμβόλαιο μιας σεζόν που έχει ήδη προσφέρει. Αλλά η μείωση του μισθού κατά 10% είναι αδιαπραγμάτευτη. Αυτό θα μπορούσε εύκολα να σημαίνει ότι ο Ράμος πιθανότατα θα φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το τέλος της σεζόν. Δυστυχώς για τους οπαδούς, Sergio έχει μέχρι τα τέλη Μαρτίου για να πάρει μια απόφαση. Διαφορετικά, δεν θα μπορεί να μείνει στο κλαμπ.