Αναφορά: Ο πράκτορας του Ρονάλντο, κανονίστηκε να έχει συνάντηση με τη Γιουβέντους

Σύμφωνα με αναφορές από την Ιταλία και την Πορτογαλία, ο πράκτορας του Κριστιάνο Ρονάλντο πρόκειται να συναντηθεί με τη Γιουβέντους για το μέλλον του.

Τώρα που η Πορτογαλία τελείωσε από τα ευρώ, ήρθε η ώρα να αντιμετωπιστεί το μέλλον του Ρονάλντο στη Γιουβέντους. Αν και επέστρεψε το 2018 με μισθό 35 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, οι Ιταλοί γίγαντες δεν έχουν πάρει αυτά που πλήρωσαν ως αντάλλαγμα. Ο Κριστιάνο έχει κερδίσει δύο τίτλους Serie A και το βραβείο του κορυφαίου σκόρερ, αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει τον Bianconeri σε νέο τίτλο Champions League. Η γριά κυρία δεν έχει κερδίσει αυτό το τρόπαιο από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 και νόμιζαν ότι ο Ρονάλντο ήταν η απάντηση.

Ωστόσο, δεν είχαν καλύτερες οργανωτικές ικανότητες όταν έφτιαξαν μια ιδανική ομάδα γύρω από το αστέρι. Μετά από τρία χρόνια προσπάθειας, φαίνεται ότι η Γιουβέντους μπορεί να ενδιαφέρεται να πουλήσει τον παίκτη. Ο κύριος στόχος είναι να εξοικονομήσουν έως και 75 εκατομμύρια ευρώ που πρέπει να εξοφλήσουν το υπόλοιπο έτος της σύμβασής του. Σύμφωνα με διάφορες πηγές, ο Κριστιάνο ήδη ψάχνει για νέο προορισμό καθώς δεν είναι πρόθυμος να πάρει μια μαζική περικοπή μισθών εάν αποφασίσει να μείνει για μια ακόμη σεζόν στο club.

Ο Χόρχε Μέντες θα συναντηθεί με τη Γιουβέντους.

Σύμφωνα με την Record από την Πορτογαλία, ο πράκτορας Jorge Mendes πρόκειται να συναντηθεί με τη Γιουβέντους για να συζητήσει τον καλύτερο δυνατό τρόπο αντιμετώπισης του μέλλοντος του Ρονάλντο. Όλοι οι δρόμοι δείχνουν προς την επικείμενη έξοδο του, αλλά δεν υπάρχουν τρέχουσες προσφορές στο τραπέζι γι ‘αυτόν. Υπάρχουν φήμες για την PSG και το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υπογράψουν τον θρύλο της Πορτογαλίας. Ωστόσο, ο γαλλικός σύλλογος είναι ο μόνος που μπορεί πραγματικά να του πληρώσει ό, τι απαιτεί. Σίγουρα θα σας πούμε τα πάντα για το επόμενο βήμα στην καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα να έχουμε κάποια ενδιαφέροντα νέα τις επόμενες εβδομάδες. Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο πριν από το τέλος του Σαββατοκύριακου. Εν τω μεταξύ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο παίρνει κάποια καλά άξιζε ξεκούραση πριν από τη νέα σεζόν. Πρόσφατα μίλησε για το μέλλον του υπονοώντας ότι όλα είναι δυνατά αυτή τη στιγμή. Όλα θα καταλήξουν στο τι θα συμβεί κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης μεταξύ του ατζέντη του και της τωρινής λέσχης του. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με αυτό.