Αναφορά: Ο πράκτορας του αστέρα του Λίβερπουλ εντοπίστηκε στα κεντρικά γραφεία της Βαρκελώνης

Αφού τον κοίταξαν να γιορτάζει το Top Four με το Λίβερπουλ, υπάρχουν αναφορές για τον ατζέντη ενός παίκτη στο κέντρο της Βαρκελώνης.

Αποδεικνύεται ότι ένας από τους αστέρες του Λίβερπουλ έστειλε τον πράκτορά του στα κεντρικά γραφεία της Βαρκελώνης πρόσφατα για να συζητήσουν το μέλλον του παίκτη του. Μιλάμε για τον Georginio Wijnaldum, ο οποίος έχει συνδεθεί με μια κίνηση προς τον σύλλογο την περασμένη σεζόν. Ronald Koeman πήρε ήδη το καλύτερο αυτού του παίκτη κατά τη διάρκεια του χρόνου τους μαζί με την Ολλανδία. Ο αθλητισμός ανέφερε ότι ο παίκτης θέλει ενδεχομένως να πάρει μια τριετή συμφωνία και είναι πρόθυμος να πάρει μια σημαντική μείωση του μισθού.

Επίσης, το μέλλον του Ρόναλντ Κόμαν στη λέσχη δεν σπάει τη συμφωνία για τον Βιτζνάλντουμ. Πρόθεσή του είναι ενδεχομένως να παίξει στην FC Barcelona αν η προσφορά από την καταλανική λέσχη είναι καλή γι ‘αυτόν. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι, όπως η Inter Milan ή η Bayern Munich, οι οποίοι ενδιαφέρονται επίσης να τον υπογράψουν. Η συνάντηση παρατάθηκε για μια ώρα και η Joan Laporta παρευρέθηκε για να μιλήσει με τον πράκτορα του Wijnaldum. Υπάρχουν επίσης και άλλοι τομείς στους οποίους ο σύλλογος πρέπει να εργαστεί αυτή την εβδομάδα.

Το μέλλον του Koeman και του Depay είναι επίσης στον αέρα.

Σύμφωνα με αυτή την έκθεση, η FC Barcelona μπορεί να αποφασίσει αργότερα και για το μέλλον του Ρόναλντ Καίμαν. Ο Πρόεδρος εξέφρασε ήδη την ανησυχία του για τις τελευταίες εβδομάδες της σεζόν, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασίσει για τον Ολλανδό μάνατζερ. Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι κάθε Ολλανδός παίκτης που φτάνει στο κλαμπ έρχεται ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στον γκαφέρ.

Αυτό δεν περιλαμβάνει μόνο το Wijnaldum για το πιθανό γεγονός, αλλά και το Memphis Depay. Ο παίκτης της Ολυμπιακής Λυών θα έρθει δωρεάν, όπως θα έκανε ο Depay από το γαλλικό ποδόσφαιρο και είναι πρόθυμος να κλείσει μια συμφωνία με το Blaugrana. Το να παίζεις μαζί με τον Leo Messi είναι μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα προοπτική από το να παίζεις κάτω από τον Koeman και για τους δύο παίκτες. Θα σας κρατάμε ενήμερους για ό, τι συμβαίνει με αυτούς τους δύο παίκτες μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.