Αναφορά: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα φορέσει το νούμερο «7» της Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με τον TalkSport, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα φορέσει τον αριθμό «7» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φανέλα που φοράει ο Edinson Cavani.

Όπως σας είπαμε χθες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε μια αχτίδα ελπίδας φορώντας το μυθικό νούμερο 7 φανέλα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτός είναι ο ίδιος αριθμός Edinson Cavani φορούσε την περασμένη σεζόν και το ίδιο στο οποίο έκανε το ντεμπούτο του αυτή τη σεζόν εναντίον Wolves. Αλλά η Διεθνής Ουρουγουάη δεν θέλει να μπλέκει στο δρόμο ενός θρυλικού παίκτη να πάρει το νούμερό του πίσω στην Γιουνάιτεντ.

Δεν είναι αντίθετος στο να δώσει τον αριθμό για να αρπάξει ο Κριστιάνο, ειδικά μετά την έξοδο του Daniel James για να παίξει για την Λιντς Γιουνάιτεντ. Δεν θα είναι εύκολο να ξεπεράσεις τους κανόνες της Πρέμιερ Λιγκ. Μετά από λίγο χρόνο παιχνιδιού στην Premier League αυτή τη σεζόν, το βιβλίο κανόνων αναφέρει ότι οι παίκτες που είχαν ήδη κάποια δραστηριότητα είναι δεσμευμένοι με τον αριθμό τους για το υπόλοιπο της σεζόν. Αν ο Ρονάλντο έπαιρνε πίσω τον αγαπημένο του αριθμό 7, θα έπρεπε να λάβει ειδική άδεια από την Πρέμιερ Λιγκ για να το κάνει.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσεγγίζει την Πρέμιερ Λιγκ.

Παραδέξου το, βλέποντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φοράει έναν αριθμό που δεν είναι το νούμερο 7 της Γιουνάιτεντ θα είναι εξαιρετικά παράξενο. Θα ήταν εξίσου παράξενο με το να βλέπεις τον Λίο Μέσι να φοράει το νούμερο 30 του PSG το περασμένο Σαββατοκύριακο εναντίον της Ρεμς. Ας ελπίσουμε ότι η Πρέμιερ Λιγκ μπορεί να επιδοθεί στον Ρονάλντο με αυτή την πολυτέλεια λόγω του καθεστώτος του ως θρύλος του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με τον TalkSport, ο Man United έστειλε ήδη ένα ειδικό αίτημα στην Premier League σχετικά με αυτή την ευκαιρία. Θα πρέπει να έχουμε μια απάντηση πριν το υποθετικό ντεμπούτο των Πορτογάλων για τους Red Devils αυτή τη σεζόν.

Αυτό θα συμβεί στις 11 Σεπτεμβρίου, μετά το επερχόμενο διεθνές διάλειμμα. Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Cavani φοράει ήδη την φανέλα «21» για την Ουρουγουάη. Δεν θα έχει πρόβλημα να φοράει τον ίδιο αριθμό φανέλας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχουμε ακόμα κατά νου μια εικόνα του Ρονάλντο να βοηθά έναν τραυματισμένο Καβάνι να βγει από το γήπεδο κατά τη διάρκεια ενός φιλικού αγώνα μεταξύ Πορτογαλίας και Ουρουγουάης. Εκείνη τη στιγμή, ο Cristiano φορούσε το νούμερο «7» πουκάμισο και ο Edinson φορούσε τον αριθμό «21» για τις αντίστοιχες χώρες τους. Μπορούμε να το δούμε αυτό να συμβαίνει με τους Red Devils αυτή τη σεζόν;