Αναφορά: Ο Αλέξης Σάντσεζ μπορεί να επιστρέφει στην Ισπανία

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Αλέξις Σάντσεζ μπορεί να επιστρέφει σε ένα νέο κλαμπ στη Λα Λίγκα. Έχει τρεις επιλογές.

Ο χρόνος του Αλέξις Σάντσεζ στην Ισπανία ήταν πολύ βραχύβιος στην FC Barcelona, αλλά θα μπορούσε να επιστρέψει σε ένα νέο club. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Χιλιανός σταρ δημοσίευσε μια ιστορία Instagram στην οποία έστειλε ένα αινιγματικό μήνυμα. Μια εικόνα μιας εγκαταλελειμμένης Lamborghini συνδυάστηκε με την ακόλουθη φράση: «Πρέπει να συνειδητοποιήσετε την αξία σας. Αν είστε σε λάθος μέρος, δεν πρόκειται να λάμψει.»

Αυτό ήταν προφανώς ένα μήνυμα στο συμβούλιο της Inter Milan επειδή δεν τον κάλεσε καν για έναν αγώνα όταν είναι σε θέση να παίξει. Είναι επίσης ένα άλλο μήνυμα από τον Αλέξη προς τους κριτικούς του επειδή τον κυνηγούν τόσο πολύ. Ωστόσο, το αστέρι της Νότιας Αμερικής προσπαθεί ήδη να βρει μια νέα λέσχη όπου μπορεί να συνεχίσει να παίζει το παιχνίδι. Κύριος στόχος του είναι να είναι αρκετά ικανός για να φτάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο Κατάρ πάνω από ένα χρόνο από τώρα. Δεν θα έχει σημασία αν υποβαθμιστεί σε μια λιγότερο σημαντική λέσχη αυτή τη στιγμή. Το μόνο που θέλει ο Αλέξης είναι να παραμείνει ενεργός για το τελικό τουρνουά που θα μπορούσε να παίξει με την εθνική του ομάδα.

Ποια κλαμπ θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται για τον Αλέξις Σάντσεζ;

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, υπάρχουν τρεις σύλλογοι που θα μπορούσαν να έρθουν μετά τον Αλέξη κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταφοράς. Αυτά τα κλαμπ είναι Βαλένθια, Ρεάλ Μπέτις και Ράγιο Βαλεκάνο. Είναι πιθανό ότι μια επανένωση με Radamel Falcao θα μπορούσε να φέρει για τις παλιές ημέρες, όταν και οι δύο μοιράστηκαν τα χρώματα River Plate. Στην πραγματικότητα, η στολή του Ράγιο μοιάζει πολύ με της Ρίβερ, οπότε υπάρχει κάποια ποιητική δικαιοσύνη αν συμβεί αυτό. Αλλά ο Σάντσεζ πρέπει να εντείνει το παιχνίδι του πολύ περισσότερο αν θέλει να παραμείνει σχετικός το 2021.

Από τότε που μετακόμισε από τη Serie A στη La Liga, δεν έχει φτάσει ποτέ πραγματικά στο επίπεδο απόδοσης που όλοι περιμέναμε από αυτόν. Αν και έπαιξε φανταστικό ποδόσφαιρο με την Εθνική Ομάδα της Χιλής. Αυτή μπορεί να είναι η τελευταία ευκαιρία του Αλέξις Σάντσεζ να κάνει κάτι σημαντικό με έναν σύλλογο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Δεν χρειάζεται καν να αποδείξει ότι κάποιος κάνει λάθος, το χρειάζεται μόνο για να αποδείξει στον εαυτό του ότι αξίζει όλα αυτά τα χρήματα που πληρώθηκαν γι’ αυτόν.