Αναφορά: Οι PSG παίρνουν μια σημαντική ώθηση τραυματισμών για τον επόμενο αγώνα τους

Σε μια φανταστική τροπή των γεγονότων για την PSG, μόλις πήραν υπέροχα νέα από έναν τραυματισμένο παίκτη ο οποίος φέρεται να είναι έτοιμος να επιστρέψει στο γήπεδο.

Οι PSG είναι ενθουσιασμένοι που τελικά ανακτούν έναν από τους καλύτερους παίκτες τους μετά από ένα μακρύ ξόρκι αποκατάστασης τραυματισμών από τότε που ξεκίνησε η σεζόν. Όταν η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να αφήσει τον Σέρτζιο Ράμος να φύγει, δεν είχαν ιδέα ότι θα τραυματιστεί αμέσως μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του. Ωστόσο, ο Florentino Perez αποφάνθηκε ενάντια στις μισθολογικές προσδοκίες που είχε και αποχαιρέτησε έναν θρύλο. Ο Ράμος ορκίστηκε να αποδείξει ότι άξιζε αυτό που ζήτησε ως νέος παίκτης PSG.

Μετά από μερικούς μήνες ανάρρωσης από τραυματισμό μοσχαριού, φαίνεται ότι είναι περισσότερο από έτοιμος να κάνει το θριαμβευτικό ντεμπούτο του. Ο Le Parisien αναφέρει ότι ο Ramos είναι έτοιμος να παίξει εναντίον της Ανζέρ κατά τη διάρκεια του επερχόμενου αγώνα Ligue 1 του PSG. Αυτό έρχεται ως μια μεγάλη ώθηση για τους άνδρες του Mauricio Pochettino εν μέσω μιας πολυάσχολης διεθνούς διαλείμματος. Ο Marquinhos σίγουρα θα πρέπει να ξεκουραστεί και ο Ramos πρέπει να αναλάβει την ευθύνη να παίξει ως κεντρικό-back. Τα νέα παίζουν επίσης τις επιθυμίες του Sergio να συνεχίσει να εκπροσωπεί την Εθνική Ισπανική Ομάδα.

Θα τον καλέσει ο Λουίς Ενρίκε στην ομάδα;

Ανάλογα με το επίπεδο της απόδοσής του, ο Luis Enrique σίγουρα θα καλέσει τον Sergio Ramos πίσω στην εθνική ομάδα. Τότε που και οι δύο πλευρές αποφάσισαν ότι το να εγκαταλείψεις την ομάδα πριν τα Ευρώ ήταν το καλύτερο για όλους. Ο Σέρτζιο υποσχέθηκε να επιστρέψει στην ομάδα αφού ξεπεράσει τα σωματικά του προβλήματα. Ο υπερασπιστής που γεννήθηκε στη Σεβίλλη ετοιμάζεται για αυτή τη μέρα από τότε που έφυγε και φαίνεται ότι μπορεί τελικά να πάρει την ευκαιρία του.

Αντίθετα με τη δημοφιλή πεποίθηση, ο Luis Enrique τείνει πάντα να καλεί τους παίκτες που πιστεύει ότι παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο. Τα πρόσφατα αποτελέσματά του είναι μια απόδειξη για τις καλές αποφάσεις που πήρε από τότε που ήταν διευθυντής. Η επιστροφή του Sergio Ramos μπορεί να δει σε εικόνες που μόλις δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός του PSG στο Twitter. Ανζέρ θα είναι η πρώτη γαλλική λέσχη που αντιμετωπίζει σε αυτή τη νέα περιπέτεια PSG. Είστε έτοιμοι για την αναμενόμενη επιστροφή του;