Αναφορά: Μικτή μηνύματα με το έπος μεταφοράς Kylian Mbappe

Αναφορές από παντού αναφέρουν ανάμεικτα μηνύματα με το έπος μεταφοράς Kylian Mbappe όπου ακόμα δεν μπορούμε να αποφασίσουμε τι θα συμβεί.

Το έπος μεταφοράς Kylian Mbappe έφτασε σε ένα νέο κεφάλαιο στο οποίο κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι θα συμβεί μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Αναφορές από όλο τον τόπο λένε αντιφατικές πτυχές της διαπραγμάτευσης μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και PSG. Γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Φλορεντίνο Περέζ αποφάσισε να παραιτηθεί από τις διαπραγματεύσεις. Ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά τα καταστήματα είναι πεπεισμένα ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνει μια προσφορά της τελευταίας στιγμής.

Η Sky Sports ανέφερε ότι οι Ισπανοί γίγαντες είναι απρόθυμοι να αναβαθμίσουν την προσφορά τους 180 εκατομμυρίων ευρώ. Θεωρούν ότι μετά από έλλειψη επίσημης απάντησης, η PSG δεν είναι πρόθυμη να διαπραγματευτεί για τον Kylian Mappe. Το RMC Sport ανέφερε ότι η διαπραγματευτική ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Παρίσι είναι πεπεισμένη ότι πρέπει να ετοιμαστούν για μια δωρεάν μεταφορά Ιανουαρίου. Περισσότερο από μία ημέρα μακριά από τη λήξη της προθεσμίας μεταφοράς, τα πράγματα φαίνονται μακριά από μια πραγματική συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων. Ωστόσο, οι πιο κοντινές πηγές στη γαλλική λέσχη αναφέρουν κάτι εντελώς διαφορετικό.

Η PSG ακόμα διαπραγματεύεται για τον Mappe.

Παρά τις πληροφορίες από όλες αυτές τις πηγές που λένε ότι ο Mappe δεν πρόκειται να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη στιγμή. Πηγές κοντά στη γαλλική λέσχη είναι πεπεισμένες ότι η PSG μπορεί ακόμα να πάρει πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ για την Kylian Mbappe. Αλλά ο Φλορεντίνο Περέζ δεν σχεδίαζε ποτέ να δει αυτό το νούμερο και είναι πρόθυμοι να περιμένουν. Ανεξάρτητα από όλα τα μικτά σήματα που προέρχονται από παντού, όλοι γνωρίζουμε ότι η προθεσμία μεταφοράς στην αγορά είναι άγρια κατά τη διάρκεια των τελευταίων ωρών.

Δηλαδή, το έπος μεταφοράς Kylian Mbappe απέχει πολύ από το τέλος. Ακόμα κι αν η συμφωνία δεν γίνει, η αδρεναλίνη θα συνεχίσει να κλιμακώνεται επειδή η γαλλική ομάδα θα πρέπει να κάνει ό, τι περνάει από το χέρι της για να κάνει τον παίκτη να υπογράψει παράταση. Για να πω την αλήθεια, όλος ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι κουρασμένος επειδή αυτή η διαπραγμάτευση δεν έχει τελειώσει. Εσύ τι λες; Θα καταλήξει ο Kylian Mbappe στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι ή σε τέσσερις μήνες από τώρα;