Αναβίωση Sancho συνδέεται με την έλλειψη φήμες Man Utd, προτείνει επικεφαλής της BVB

Το μέλλον του εξτρέμ ήταν ένα από τα πιο καυτά θέματα συζήτησης το περασμένο καλοκαίρι, καθώς συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με την επιστροφή στην πατρίδα του Αγγλία.

Jadon Sancho ήταν σε θέση να ανακαλύψουν ξανά την καλύτερη μορφή του χωρίς συνομιλίες μεταφορά χρησιμεύει ως πηγή αντιπερισπασμού γι ‘αυτόν, προτείνει Borussia Dortmund Διευθύνων Σύμβουλος Hans-Joachim Watzke.

Sancho και Manchester United σχεδόν πάντα εμφανίστηκαν μαζί στην ίδια πρόταση κατά τη διάρκεια της προηγούμενης περιόδου μεταφοράς του καλοκαιριού.

Η διεθνής Αγγλία λέγεται ότι ήταν πρόθυμη να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ οι Red Devils, σύμφωνα με πληροφορίες, τον είχαν προσδιορίσει ως στόχο προτεραιότητας.

Εάν η απόφαση του Ντόρτμουντ δεν αντιτάσσεται στην αποτίμηση ύψους 100 εκατ. λιρών (115 εκατ. ευρώ) του πολύτιμου περιουσιακού στοιχείου, η μεταβίβαση πιθανότατα θα είχε περάσει.

Φαινόταν ότι η αφετηρία έπος μεταφοράς winger είχε αρνητικό αντίκτυπο στο winger καθώς υπέστη μια αργή εκκίνηση για το 2020-21.

Ο Sancho, ωστόσο, κατάφερε να επιστρέψει στα καλύτερά του από την αλλαγή της χρονιάς, έχοντας σκοράρει έξι γκολ και κατέγραψε όσες ασίστ σε έντεκα εμφανίσεις το 2021.

«Ο Τζέιντον τα πάει πολύ καλά αυτή τη στιγμή, επέστρεψε. Αλλά αυτό ήταν μόνο θέμα χρόνου. Όλη η συζήτηση μεταφοράς το καλοκαίρι έχει ήδη ξεχαστεί», δήλωσε ο Watzke Sport 1.

«Ο Έντιν [Τέρζιτς] του μίλησε πολύ. Jadon έχει δείξει και πάλι τις τελευταίες εβδομάδες πόσο απίστευτη ποιότητα είναι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παίζει για εμάς».