Αλεξάντερ-Άρνολντ παρακινήθηκε να σώσει την Αγγλία καριέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο αμυντικός του Λίβερπουλ δέχεται πυρά για τις κακές επιδόσεις του στη φανέλα της Αγγλίας.

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ παραδέχτηκε ότι οι επιδόσεις του στην Αγγλία δεν ήταν ικανοποιητικές.

Τα Τρία Λιοντάρια μπαίνουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από λίγους μήνες κακής αμυντικής επίδειξης. Gareth Southgate έχει σπάνια παίξει Αλεξάντερ-Άρνολντ από το Euro 2020 του περασμένου έτους.

Ωστόσο, οι τραυματισμοί των Reece James και Kyle Walker πιθανότατα θα δουν το αστέρι του Λίβερπουλ να επιστρέφει στην ομάδα της Αγγλίας.

Μιλώντας στο ITV Football πριν από το άνοιγμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον του Ιράν, ο Αλεξάντερ-Άρνολντ είπε για την καριέρα του στην Αγγλία: «Δεν είναι το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχω παίξει ποτέ.

Πιθανώς δεν είναι το χειρότερο είτε, ακριβώς κάπου στη μέση, αυτό δεν είναι εκπληκτικό, δεν είναι το χειρότερο πραγματικά. Θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερα.»

Και πρόσθεσε: «Αλλά αν το καλοσκεφτείς, έχουν περάσει ίσως 17 ή 18 παιχνίδια [για την Αγγλία] τώρα.

«Και νομίζω ότι, στο μεγάλο σχήμα των πραγμάτων, αυτό είναι μισή σεζόν, αν πρόκειται να το θέσω με αυτή την έννοια και οι παίκτες έχουν μέσο όρο μισής σεζόν. Ας ελπίσουμε ότι το δεύτερο μισό της σεζόν θα είναι πολύ καλύτερο για μένα.»

Μετά τον αγώνα τους με το Ιράν, οι Three Lions θα αντιμετωπίσουν τις ΗΠΑ και την Ουαλία στις επόμενες συγκρούσεις της ομάδας Β.