Αγκουέρο: Το τρόπαιο του Κόπα Αμέρικα άλλαξε τη ζωή του Μέσι

Η εικόνα της Αργεντινής ευλόγησε το Albiceleste με τις μαγικές του παραστάσεις στο Κατάρ.

Ο Sergio Aguero πιστεύει ότι ο θρίαμβος της Αργεντινής στο Copa America πέρυσι «απελευθέρωσε» τον Lionel Messi για να ακολουθήσει το όνειρό του για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Μέσι έδειξε άλλη μια λαμπρή απόδοση στο 1000ο επαγγελματικό του παιχνίδι. Σκοράρει το ένατο γκολ του Παγκοσμίου Κυπέλλου για να βάλει την Αργεντινή μπροστά στη νίκη 2-1 έναντι της Αυστραλίας στον τελευταίο γύρο 16.

Οι Albiceleste ετοιμάζονται τώρα να συναντηθούν με την Ολλανδία στους προημιτελικούς, με τον Aguero να είναι βέβαιος ότι ο στενός φίλος του είναι έτοιμος να τους οδηγήσει στον τίτλο.

«Ο Leo πρόκειται να κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να επιτύχει το στόχο που όλοι θέλουμε», δήλωσε ο πρώην διεθνής της Αργεντινής στο ESPN.

«Ο Λίο είναι χαρούμενος και ικανοποιημένος. Το Κόπα Αμέρικα άλλαξε τη ζωή του, του έδωσε ζωή. Μετά το Copa America, ήταν ευτυχισμένος και πάλι στην εθνική ομάδα, όπως όταν ήμασταν κάτω των 20 ετών.

«Έζησε με κριτική και έχασε τους τελικούς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το Κόπα Αμέρικα ήταν απελευθερωτικό γι’ αυτόν.

Και πρόσθεσε: «Αν τα καταφέρουμε στους προημιτελικούς, επιτρέψτε μου να είμαι ενθουσιασμένος», είπε ο Aguero. «Πιστεύετε ότι η Βραζιλία θέλει να συναντήσει την Αργεντινή στους ημιτελικούς;

«Η Βραζιλία μόλις έχασε τον τελικό του Copa America, νομίζω ότι δεν θέλουν αυτόν τον αγώνα.»