Αγγλία: Toney «σίγουροι» για την εξασφάλιση της θέσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο μετά την παρθενική call-up

Ο σταρ του Μπρέντφορντ είναι έτοιμος να ξεκινήσει το διεθνές ταξίδι του μετά από ένα λαμπρό ξεκίνημα στη νέα σεζόν.

Ο Ivan Toney έχει ορκιστεί να μην αφήσει την ευκαιρία του Παγκοσμίου Κυπέλλου να πάει χαμένη μετά την πρώτη του επίσκεψη στην Αγγλία.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ συμπεριέλαβε τον Toney στην τελική του ομάδα πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς οι Three Lions προετοιμάζονται για τις συγκρούσεις του Nations League εναντίον Ιταλίας και Γερμανίας.

το αστέρι Brentford ενώνει England`s αστέρι-κατάσπαρτος γραμμή επίθεση, η οποία διαθέτει ένα σε μορφή Harry Kane. Ωστόσο, είναι έτοιμος να παλέψει για τη θέση του στην ομάδα του Σάουθγκεϊτ.

«Αυτή είναι η ευκαιρία μου τώρα», δήλωσε. «Πρέπει να το πάρω και με τα δύο χέρια. Είμαι ενθουσιασμένος, είμαι σίγουρος, είμαι πολύ πεινασμένος.

«Εργάζομαι για αυτή τη στιγμή και εδώ είναι τώρα, έτσι δεν πρόκειται να το αφήσω να περάσει από μένα, με κανένα τρόπο.»

Η Τζαμάικα είχε προσεγγίσει προηγουμένως τον Toney, δίνοντάς του την ευκαιρία να αλλάξει διεθνείς συμμαχίες. Ωστόσο, ο 26χρονος λέει ότι τα πλέι-οφ της Πρέμιερ Λιγκ της περασμένης σεζόν τον ανάγκασαν να απορρίψει την πρόσκληση.

«Τους απέρριψα επειδή εκείνη την εποχή είχα επικεντρωθεί στα πλέι-οφ», πρόσθεσε. «Αυτό ήταν το κύριο πράγμα, και στη συνέχεια το είδος του ξεθύμαξε.

«Ένιωσα ότι οι πιθανότητές μου γίνονταν όλο και μεγαλύτερες για να παίξω για την ομάδα της Αγγλίας.»