Αγγλία: Southgate είπε να πέσει Harry Kane για Mbappe-επίπεδο επιθετικός

Ο Marcus Rashford έχει χτίσει πάνω στη νεοσύστατη μορφή του από την αρχή της εκστρατείας του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Αγγλίας.

Louis Saha πιστεύει Marcus Rashford θα πρέπει να ξεκινήσει για την Αγγλία στο επερχόμενο αγώνα τους εναντίον της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Rashford έχει λάβει επαίνους για τη βελτιωμένη μορφή του από την αρχή της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Έχει αποδείξει την αξία του στην ομάδα της Αγγλίας μέχρι στιγμής στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αλλά το Σάουθγκεϊτ τον έχει παίξει κυρίως ως υποκατάστατο.

«Μου αρέσει πολύ ο Marcus Rashford, ξέρετε ότι μπορεί να είναι ορεκτικό, είναι τόσο ταλέντο και απειλή», είπε ο Saha (μέσω του The Mirror).

«Όταν ο Rashford έχει το μάτι της τίγρης, δεν μπορεί να παίξει και στο ίδιο επίπεδο με τον Mbappe.

Αγαπώ τον Χάρι Κέιν, αλλά ο Ράσφορντ είναι ένα τεράστιο ταλέντο και μου αρέσει να τον βλέπω σε αυτό το επίπεδο.

«Ο Kane είναι ο καλύτερος παίκτης, αλλά ο Rashford είναι ο αγαπημένος μου παίκτης στην ομάδα της Αγγλίας λόγω του στυλ του και πραγματικά μου αρέσει να τον βλέπω να παίζει.

«Rashford είναι πιο πλήρης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ταιριάζει καλά σε κάθε σχέδιο παιχνιδιού.»

Ο Rashford σκόραρε δύο φορές στη φανταστική του εμφάνιση για την Αγγλία στον τελικό αγώνα της ομαδικής φάσης. Στη συνέχεια, ξεκίνησε την τελευταία 16 νίκη των Three Lions επί της Σενεγάλης στον πάγκο, αλλά έφτασε πέντε λεπτά μετά την ώρα.