Αγγλία: Gary Neville δίνει ετυμηγορία για τη μορφή Rashford μετά την εμφάνιση Ουαλία

Το αστέρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δείξει εντυπωσιακά σημάδια βελτίωσης πρόσφατα.

Ο Γκάρυ Νέβιλ επαίνεσε τον Μάρκους Ράσφορντ για τη βελτιωμένη μορφή του, επιμένοντας στην Manchester United να μην τον «πουλήσει ποτέ».

Ο Rashford σκόραρε ένα brace για την Αγγλία στη νίκη 3-0 επί της Ουαλίας την Τρίτη. Ο επιθετικός της Man Utd σκόραρε ένα εκπληκτικό φάουλ για να βάλει τους Three Lions μπροστά και να ολοκληρώσει τη λαμπρή του εμφάνιση με το τρίτο γκολ της βραδιάς αργότερα.

Οι επιδόσεις του Rashford για την Αγγλία ευθυγραμμίζονται με τη βελτιωμένη μορφή του στην Man Utd λίγο πριν το τουρνουά.

Μιλώντας για τον 25χρονο, ο Νέβιλ είπε στο Sky Sports: «Υπήρξε εκείνη η περίοδος στη ζωή του κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού, όπου κατάφερε τόσα πολλά εκτός γηπέδου.

«Είναι δύσκολο. Έπαιξα με τον [David] Beckham ο οποίος είχε αυτή την εστίαση εκτός γηπέδου κατά καιρούς, είτε ήταν στα πρώτα μέρη της καριέρας του όταν άρχισε να βγαίνει με τη Victoria [Beckham] και έπρεπε να το αντιμετωπίσει αυτό εκτός ελέγχου όλη την ώρα.

«Ο Μάρκους το είχε αυτό για μερικά χρόνια, με την οποία ασκούσε πίεση.

«Ο Μάρκους Ράσφορντ επέστρεψε σε αυτό που κάνει. Απλοποίησε τη ζωή του, ακόμα επιτυγχάνει σπουδαία πράγματα εκτός γηπέδου αλλά με πιο μετρημένο τρόπο.

«Υπήρχαν άνθρωποι που έλεγαν ότι ο Μάρκους Ράσφορντ έπρεπε να πουληθεί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσε να πουλήσει τον Μάρκους Ράσφορντ. Είναι τεράστιο ταλέντο.

«Είναι υπέροχο να τον βλέπω με ένα αγγλικό πουκάμισο, και νομίζω ότι έχει φτάσει σε μια θέση όπου θα ξεκινήσει την Κυριακή.»