Αγγλία: Ο Jonh Stones αντιδρά στην «σκληρή» κριτική του Harry Maguire

Οι τρεις Lions αμυντικός ήρθε κάτω από τα πυρά μετά από μια βουτιά σε μορφή στο Man United.

Ο Βρετανικός Τζον Στόουνς υπερασπίστηκε τον Χάρι Μαγκουάιρ ενάντια στη συνεχιζόμενη κριτική προς τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μαγκουάιρ πέρασε μια δύσκολη εκστρατεία 2021-22 στο Old Trafford, αποτυγχάνοντας να δείξει την καλύτερη φόρμα του εν μέσω του αγώνα της ομάδας για αμυντική συνέπεια.

Τον Μάρτιο, οι οπαδοί της Αγγλίας γιούριζαν τον Maguire, ενώ ο ίδιος έλαβε επίσης την απειλή να βομβαρδίσει το σπίτι της οικογένειάς του. Ο Stones περιγράφει την κριτική προς τον συμπαίκτη του στην Αγγλία ως «σκληρή», επιμένοντας ότι του αρέσει να παίζει μαζί με τον 29χρονο.

«Νομίζω ότι κάποιες από τις κριτικές που έχω δει προσωπικά και κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν ήταν σκληρές», είπε ο Stones.

«Δεν θέλω να μπω σε αυτό, αλλά νομίζω πως συμπεριφέρθηκε εντός και εκτός γηπέδου. Θα πρέπει να είναι εξαιρετικά υπερήφανος για αυτό και, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μου αρέσει να παίζω με τον Harry και ελπίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε για πολλά ακόμη χρόνια στο μέλλον.

«Έπαιζα με τον Χάρι όταν ήμουν παιδί και τότε ήξερα την ποιότητά του. Νομίζω ότι ήταν η ηλικιακή ομάδα μεγαλύτερός μου, αλλά είχα την ευκαιρία να παίξω εναντίον του και χρειάστηκαν αρκετά χρόνια για να μπορέσω να παίξω μαζί του εδώ.

«Ξεκινήσαμε αμέσως, είναι ένα απίστευτο άτομο εκτός γηπέδου, πάνω απ’ όλα, και ένας απίστευτος συμπαίκτης και παίκτης για να παίξεις μαζί του στο γήπεδο.

«Ελπίζω, λοιπόν, να συνεχίσουμε να παίζουμε μαζί και να χτίζουμε αυτή τη συνεργασία, όποιος κι αν είναι, σε τρεις ή τέσσερις πίσω».