Αγγλία λαμβάνουν Henderson ώθηση μπροστά από την τελική φιλική πριν από το Euro 2020

Ο καπετάνιος του Λίβερπουλ δεν έχει ακόμη λάβει στο γήπεδο για το club ή τη χώρα από τότε που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση το Φεβρουάριο.

Ο Jordan Henderson επέστρεψε στην πλήρη εκπαίδευση με την ομάδα της Αγγλίας μπροστά από το δεύτερο και τελευταίο φιλικό τους πριν το Euro 2020.

Ο Χέντερσον έχασε τον πρώτο αγώνα προθέρμανσης της Αγγλίας εναντίον της Αυστρίας την Τετάρτη, αφού δεν είχε συμπεριληφθεί στην ομάδα μετά από διαμαρτυρία για δυσφορία το πρωί του αγώνα.

Ο μέσος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στα τέλη Φεβρουαρίου μετά από τραυματισμό στη βουβωνική χώρα στην ήττα της Premier League από 2-0 της Λίβερπουλ εναντίον της Έβερτον και έκτοτε είναι μακριά από το γήπεδο.

Ο 30χρονος αναμένεται τώρα να επιστρέψει στη δράση στο δεύτερο και τελευταίο θερμό αγώνα των Τριών Λιονταριών εναντίον της Ρουμανίας την Κυριακή, καθώς εκπαιδεύτηκε πλήρως με τους εθνικούς συμπαίκτες του στο γήπεδο προπόνησης Rockliffe Park του Μίντλεσμπρο το Σάββατο.

Οι άνδρες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ξεκίνησαν την εκστρατεία τους για το ευρώ καλωσορίζοντας την Κροατία στο Γουέμπλεϊ στις 13 Ιουνίου, προτού παίξουν τη Σκωτία και την Τσεχική Δημοκρατία στην 2η και 3η αγωνιστική ομάδα, αντίστοιχα.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος αναρρώνει από τραυματισμό στον αστράγαλο, αναμένεται επίσης να δώσει στην Αγγλία μια ώθηση φυσικής κατάστασης πριν το εναρκτήριο παιχνίδι το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο καπετάνιος Harry Kane, ο οποίος ονομάστηκε στην ομάδα της Χρονιάς 2020/21 PFA Premier League Team of the Year, και ο νικητής αγώνων της Τετάρτης Bukayo Saka, εν τω μεταξύ, δεν προπονούνταν με την ομάδα και αντ’ αυτού ακολούθησε ένα «προσωπικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε εσωτερικούς χώρους για τη διαχείριση του φορτίου».