Ίντερ: Zanetti προσφέρει ενημέρωση σχετικά με τις διαπραγματεύσεις Paulo Dybala

Οι Νεραζούρι έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους να υπογράψουν την πρώην Γιουβέντους μπροστά.

Ο αντιπρόεδρος Χαβιέρ Ζανέτι επιβεβαίωσε ότι η ομάδα βρίσκεται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις με τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Ο Αργεντινός τελείωσε την επταετή του περίοδο στη Γιουβέντους, ενώ αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμος ως ελεύθερος πράκτορας. Παρά το ενδιαφέρον του παίκτη να απομακρυνθεί από τη Serie A, η Inter είναι η πρωτοπόρος για να τον υπογράψει αυτό το καλοκαίρι.

Αναφορές ιταλικών πηγών ισχυρίζονται ότι ο 28χρονος έχει ήδη συμφωνήσει σε προσωπικούς όρους με τους Νεραζούρι. Ωστόσο, ο Ζανέτι αναφέρει ότι οι συνομιλίες εξακολουθούν να συνεχίζονται με τους εκπροσώπους των προθεσμιακών.

«Είμαστε σε συνομιλίες», δήλωσε ο θρύλος της Inter στο D-Sports Radio.

«Θαυμάζω τον Paulo και του εύχομαι ό, τι καλύτερο για την καριέρα του.

«Η Dybala είναι ένας σπουδαίος παίκτης και σίγουρα θα μας εκπροσωπήσει [την Αργεντινή] στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Η Inter είχε πάντα πολλούς Νοτιοαμερικανούς στην ομάδα της, ιδιαίτερα τους Αργεντίνους. Τώρα έχουμε τον Λοτάρο Μαρτίνεζ και τον Χοακίν Κορέα. Η Λέσχη έχει πίστη στους Αργεντίνους.»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τσέλσι σχεδιάζει να κάνει προσφορά για τον Lautaro Martinez της Inter εν όψει της επόμενης σεζόν. Σε περίπτωση που ο Lautaro εγκαταλείψει το Nerazzurri, η Dybala θα έχει μια εγγυημένη θέση στο Σαν Σίρο την επόμενη σεζόν.

Το ζευγάρι έπαιξε μαζί για την Αργεντινή όταν διεκδίκησαν το Κύπελλο CONMEBOL-UEFA νικώντας την Ιταλία νωρίτερα αυτό το μήνα. Παραμένει να δούμε αν η Inter σχεδιάζει να έχει και τα δύο της Αργεντινής προς τα εμπρός στις τάξεις τους για την επόμενη σεζόν.