«Ήταν ο καλύτερος μετά τον Μέσι και τον Ρονάλντο «Τι συνέβη στον Μπέιλ;

Ο Gareth Bale ήταν από τους καλύτερους σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αλλά έχει υποστεί τεράστια πτώση κατά τη διάρκεια των τελευταίων εποχών.

Σε μια προσπάθεια να αναβιώσει την καριέρα του, ο Γκάρεθ Μπέιλ αποφάσισε να επιστρέψει στην Τότεναμ το περασμένο καλοκαίρι.

Πολλοί περίμεναν ότι ο Ουαλός θα προσθέσει δύναμη πυρός σε μια επίθεση Σπερς που είχε ήδη τους ομοίους του Χάρι Κέιν και του Σον Χεουνγκ-Μιν.

Στα μισά της σεζόν και ο Μπέιλ με το ζόρι έχει λεπτά κάτω από τον Χοσέ Μουρίνιο.

Ο 31-year-old έχει κάνει μόνο ΔΥΟ Πρέμιερ Λιγκ ξεκινά και ολοκλήρωσε την πλήρη 90 λεπτά μόνο μία φορά. Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες από τις 15 εμφανίσεις του έχουν έρθει στο Europa League και σύντομες εμφανίσεις από τον πάγκο.

Στο πιο πρόσφατο χτύπημα, ο Μπέιλ έμεινε εκτός ομάδας για την ήττα του Σπερς με 5-4 στην Έβερτον.

Ο Χάρι Redknapp, ο οποίος κάποτε προπονούσε το forward, πιστεύει ότι ο Mourinho ποτέ δεν ήθελε τον Ουαλό και προσθέτει ότι ο παίκτης χρειάζεται κάποιον που πιστεύει σε αυτόν.

Στο αποκορύφωμά του, ο Redknapp λέει ότι ο Bale ήταν εκεί ως ο τρίτος καλύτερος παίκτης στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο πίσω από τον Lionel Messi και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο, είναι μια διαφορετική ιστορία εδώ και λίγο καιρό.

«Εκείνη την εποχή πίστευα ότι ο Gareth Bale θα ήταν μια καταπληκτική υπογραφή» είπε η Redknapp στο πρωινό TalkSport της Παρασκευής.

«Μπορούσα να δω αυτή τη γραμμή, γιε μου, Μπέιλ και Κέιν, σκέφτηκα «Θεέ μου θα είναι τρομακτικά μαζί «, αλλά για οποιονδήποτε λόγο δεν δούλεψε για τον Γκάρεθ.»

«Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα με τον Γκάρεθ αυτή τη στιγμή. Δεν είναι και ο πιο σίγουρος για τα αγόρια.

«Ξέρω ότι ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο, ας είμαστε ειλικρινείς, υπήρξε ένα ξόρκι όπου για μένα ήταν πιθανότατα ο τρίτος καλύτερος παίκτης πίσω από τον Μέσι και τον Ρονάλντο, ήταν τόσο καλός όταν ήταν στα καλύτερά του.»

«Αλλά δεν έχει ακόμα πολύ αυτοπεποίθηση αγόρι. Είναι ένας από αυτούς τους παλικάρια που, όσο σπουδαίοι κι αν είσαι, δεν αλλάζει την προσωπικότητά του, και είναι ένα πολύ ήσυχο παλικάρι. Χρειάζεται αυτοπεποίθηση και χρειάζεται κάποιον να πιστέψει σ’ αυτόν».

Redknapp συνέχισε για Bale: «Αυτή τη στιγμή είχε δέκα λεπτά εδώ, πέντε λεπτά εκεί, όταν αρχίζει παίρνει subbed, και όταν παίρνει subbed είναι όλα, «ήμασταν καλύτερα σε αυτό το τελευταίο μισάωρο» μετά Gareth έχει βγει…»

«Όλα τα σήματα που λαμβάνει [από το Mourinho]…»

«Είμαι απογοητευμένος με το πώς πήγε γι ‘αυτόν. Περίμενα μεγάλα πράγματα από τον Γκάρεθ όταν επέστρεψε.»