‘Ήμουν πρωταθλητής τρεις φορές’ — Ο Μουρίνιο επιμένει ότι η διαχείριση της Τσέλσι είναι εύκολη

Ο διευθυντής των Spurs άναψε το νέο αφεντικό των Blues πριν από την πρώτη τους συνάντηση στο ντέρμπι του Λονδίνου το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Jose Mourinho απέρριψε την ιδέα ότι η διαχείριση της Chelsea, μιας λέσχης γνωστής για τις προσλήψεις και τις απολύσεις σε τακτική βάση, είναι δύσκολη δουλειά.

Ο Mourinho παραμένει ο πιο επιτυχημένος μάνατζερ της Chelsea, έχοντας παραδώσει οκτώ κομμάτια ασημικών σε δύο ξεχωριστές θέσεις που έχει αναλάβει.

Ο 58χρονος οδήγησε τους Blues στον πρώτο τίτλο της Premier League και το πρώτο αγγλικό κορυφαίο στέμμα σε 50 χρόνια στην πρώτη του σεζόν στο σύλλογο το 2004-05, ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη άμυνα τίτλου στη δεύτερη σεζόν του και κέρδισε άλλο ένα χρόνο μετά την επιστροφή του το 2014-15.

12 διαφορετικοί διευθυντές έχουν διοριστεί και απολυθεί από την πλευρά του Λονδίνου από την πρώτη θέση του και κανένας δεν είχε τον ίδιο αντίκτυπο με το πρώην αφεντικό της FC Porto, Inter Milan και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Thomas Tucel κατέχει σήμερα το διευθυντικό γραφείο στο Stamford Bridge μετά την αντικατάσταση του θρύλου του συλλόγου Frank Lampard.

«Η Τσέλσι έχει πάντα σπουδαίους παίκτες και μεγάλες ομάδες και οι καλοί προπονητές είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούν με αυτά τα κλαμπ», δήλωσε ο Mourinho, όπως αναφέρει το BBC. «Οι παίκτες σας δίνουν μια πολύ καλή ευκαιρία να είστε επιτυχημένοι και να κερδίσετε τίτλους.»

«Δεν νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να προπονήσεις στο Τσέλσι. Ήμουν πρωταθλητής τρεις φορές, ο Αντζελότι ήταν πρωταθλητής, ο Αντόνιο Κόντε πρωταθλητής. Δεν μπορεί να είναι πάρα πολύ δύσκολο, επειδή κερδίσαμε τίτλους εκεί».