«Ήμουν οπαδός της Τσέλσι μεγαλώνοντας» — Sancho αναφλέγεται Blues συνομιλίες μεταφοράς

Οι πρόσφατες ομολογίες του αστέρα BVB αποτελούν πλήγμα για τον Man United, ο οποίος θεωρείται ότι τον έχει στην κορυφή της λίστας επιθυμιών τους.

Ο Jadon Sancho ομολογεί ότι ήταν «οπαδός της Τσέλσι που μεγάλωνε» και ότι ο Frank Lampard ήταν ο παιδικός του «ήρωας της Αγγλίας».

Ο Sancho, ο οποίος έχει γίνει ένα όνομα για τον εαυτό του ως ένας από τους καλύτερους νεαρούς παίκτες της Ευρώπης, έχει συνδεθεί στενά με την επιστροφή στην Αγγλία από πέρυσι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λέγεται ότι ηγείται του αγώνα για να υπογράψει την 21χρονη Μπορούσια Ντόρτμουντ προς τα εμπρός. Έχει αναφερθεί ότι ο σύλλογος και ο παίκτης έχουν καταλήξει σε συμφωνία σχετικά με τους προσωπικούς όρους και United τώρα διαπραγματεύονται με το Ντόρτμουντ για την αμοιβή μεταφοράς του.

Η διεθνής Αγγλία, εν τω μεταξύ, έχει επίσης συνδεθεί με μια κίνηση στο Τσέλσι, και τα τελευταία σχόλιά του δείχνουν ότι θα προτιμούσε να μετακομίσει στη γέφυρα Στάμφορντ αντί για το Old Trafford.

«Ήρωα της Αγγλίας μου; Μάλλον θα έλεγα Φρανκ Λάμπαρντ. Ήμουν οπαδός της Τσέλσι μεγαλώνοντας, δεν πρόκειται να πω ψέματα», παραδέχτηκε η διεθνής Αγγλία, μέσω του TalkSport.

«Ο Ντιντιέ Ντρογκμπα και ο Φρανκ Λάμπαρντ ήταν οι αγαπημένοι μου παίκτες εκείνη την εποχή. Αγαπούσα τον Φρανκ Λάμπαρντ, πώς έπαιζε το παιχνίδι του, ήταν τόσο ευθύς και τόσο συνθετικός στην μπάλα. Μου άρεσαν τέτοια πράγματα.»