«Ήθελε να με σκοτώσει» PSG αστέρι αποκαλύπτει στο παιχνίδι φιλονικία με Messi

Η εικόνα της Αργεντινής είναι γνωστή για την ήρεμη στάση του, αλλά έχασε τον έλεγχο της ψυχραιμίας του κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης του Champions League.

Ο σταρ του PSG Λεάντρο Παρέντες άνοιξε τη μάχη του με τον Lionel Messi κατά τη διάρκεια ενός αγώνα του Champions League.

Το περιστατικό συνέβη πριν τα δύο αστέρια της Αργεντινής γίνουν συμπαίκτες στο Παρίσι Σεν Ζερμέν. Κατά τη διάρκεια της ήττας της Βαρκελώνης με 4-1 εναντίον του PSG τον Φεβρουάριο του 2021, ο Paredes έχει μια σοβαρή μάχη με τον συμπατριώτη του.

Ο Παρέδες έκανε για πρώτη φορά φάουλ στον Μέσι, το οποίο ξεκίνησε τη σύγκρουση. Ωστόσο, το αίμα της εικόνας της Αργεντινής βράστηκε όταν άκουσε τον συμπατριώτη του να σχολιάζει έναν συμπαίκτη του.

«Θύμωσε επειδή είχα κάνει ένα σχόλιο στους συμπαίκτες μου και με άκουσε και θύμωσε», δήλωσε ο Paredes στην Caja Negra, σύμφωνα με τη MARCA.

«Ήταν πολύ θυμωμένος. Με γέλασε. Ήταν άσχημα. Ήθελε να με σκοτώσει και εγώ ήθελα να πάω σπίτι.»

Ωστόσο, ο Παραντές αναφέρει ότι ο επτά-φορές νικητής του Μπαλόν ντ’Ορ ξέχασε γρήγορα το συμβάν στη συνέχεια. Οι δύο έχουν γίνει στενοί φίλοι από την άφιξη του Μέσι στο PSG το περασμένο καλοκαίρι.

«Στη συνέχεια τον είδα στην εθνική ομάδα και συμπεριφέρθηκε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα», πρόσθεσε.

«Μου έδειξε πως είναι σαν άνθρωπος. Η σχέση συνεχίστηκε όπως ήταν. Τώρα, όταν έρχεται η συζήτηση, μιλάμε γι ‘αυτό και γελάμε, αλλά ήταν πραγματικά θυμωμένος [τότε].

«Ήθελε να με σκοτώσει.»