«Έχουμε πνιγεί» — Man Utd αποκλειστεί από τον αγώνα τίτλου από τον θρύλο της λέσχης Ferdinand

Οι Red Devils έμοιαζαν με διεκδικητές τίτλου για πρώτη φορά στην εποχή μετά τη SAF, αλλά τώρα έχουν γλιστρήσει πέντε πόντους από την κορυφή του τραπεζιού.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «έχουν πνιγεί» στον αγώνα τίτλου Premier League λόγω της έλλειψης συνέπειας, λέει ο Ρίο Φερδινάνδος.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε τη σύνοδο κορυφής της Premier League μετά από 19 γύρους αγώνων, αλλά αναγκάστηκαν να υποβάλουν το προβάδισμα στους αντιπάλους της Μάντσεστερ Σίτι μετά από μια πορεία ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων.

Μόνο πέντε πόντοι επιλέχθηκαν από ένα πιθανό 12 από την πλευρά του Ole Gunnar Solskjaer καθώς τράβηξαν δύο φορές και υπέστησαν απώλεια στους τελευταίους τέσσερις αγώνες τους.

Οι Red Devils παραχώρησε μια αργά, αργά γκολ εναντίον της Everton στο σπίτι τελευταία φορά έξω, και τώρα, έχοντας παίξει ένα παιχνίδι περισσότερο, βρίσκονται πέντε σημεία ακυβέρνητο των ηγετών Man City.

«Δεν μπορείς να το υπερασπιστείς», δήλωσε ο πρώην υπερασπιστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ρίο Φέρντιναντ παρουσιάζει πέντε. «Ο Μαν Γιουνάιτεντ καθόταν αρκετά στην κορυφή του πρωταθλήματος.

«Βλέπεις τον πίνακα πρωταθλήματος, κοιτάς τα αποτελέσματα, ενθουσιάζεσαι. Όταν βρεθείς σε αυτή τη θέση, η Μαν Γιουνάιτεντ πρέπει να χτυπήσει.

«Όταν υπάρχει μια ευκαιρία, πρέπει να φύγεις. Το πρόβλημα είναι ότι αφήσαμε αυτή την ευκαιρία να ξεφύγει από τα χέρια μας.

«Μπορείτε να δείτε την Πόλη του Ανθρώπου με την εμπειρία τους, έχουν μυρίσει αίμα, έχουν βάλει τα κεφάλια τους κάτω, έχουν φύγει. Αλλά η Μαν Γιουνάιτεντ έχει τραυλίσει, έχουμε το τσοκ μπαινοβγαίνει, δεν το έχουμε δουλέψει αρκετά σωστά.

«Έχουμε πνιγεί, είναι τόσο απλό. Θα μας έβγαζα από την πρόκληση του τίτλου εκτός κι αν πάμε για τρέξιμο και αλλάξουμε τις συνήθειες μας και την έλλειψη συνέπειας.

«Αλλά δεν έχω δει αρκετά ώστε να υπονοήσουμε ότι μπορούμε να πάμε σε μια σερί νίκης δέκα, 15 παιχνιδιών. Γεμίζουμε τους εαυτούς μας όλη την ώρα.»