«Έχει σακούλες των δυνατοτήτων» Klopp ευχαριστημένος από τη νέα υπογραφή Λίβερπουλ

Οι Κόκκινοι ανακοίνωσαν την υπογραφή ενός νέου εφηβικού αστέρα.

Ο μάνατζερ του Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την υπογραφή του Κάλβιν Ράμσεϊ.

Οι Κόκκινοι υπέγραψαν τον Ράμσεϊ για μια συμφωνία ύψους £4,5 εκατομμυρίων από τη σκωτσέζικη πλευρά του Αμπερντίν, προσθέτοντας τον στις τάξεις τους μπροστά από την επόμενη σεζόν.

«Ο Calvin είναι ένας ακόμα συναρπαστικός νεαρός παίκτης, γι’ αυτό είμαστε πολύ ευχαριστημένοι», δήλωσε ο Klopp στην επίσημη ιστοσελίδα του Λίβερπουλ.

«Έχει τσάντες δυνατοτήτων, είναι μόλις 18 ετών αυτή τη στιγμή, αν και σύντομα γυρίζει 19 και έχει ήδη έναν αξιοπρεπή αριθμό εμφανίσεων πρώτης ομάδας για έναν υπερασπιστή της ηλικίας του.

«Είναι αθλητικός, έξυπνος, με αυτοπεποίθηση, με καλές τεχνικές ικανότητες και — πάντα ζωτικής σημασίας — είναι πρόθυμος να μάθει. Οπότε υπάρχουν πολλά να μου αρέσουν.»

Η U21 της Σκωτίας έκανε 22 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Αμπερντίν την περασμένη σεζόν, εδραιώνοντας τη θέση του ως παίκτης πρώτης ομάδας.

Ο Κλοπ χαίρεται που θα έχει τον νεαρό στη διάθεσή του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του Λίβερπουλ.

«Οι εμπειρίες του ευρωπαϊκού και του διεθνούς ποδοσφαίρου της U21 υπήρξαν πολύ σημαντικές για τον ίδιο και την εξέλιξή του.

«Το να υπογράφει τόσο νωρίς στο παράθυρο είναι φανταστικό γι’ αυτόν, καθώς σημαίνει ότι θα είναι μαζί μας για την περίοδο προετοιμασίας. Αυτό βοηθάει πάρα πολύ, ειδικά για ένα νεότερο συμβόλαιο που έρχεται σε μας.

«Αυτός και εμείς θα έχουμε υπομονή μεταξύ μας. Νομίζω ότι έχουμε αποδείξει ότι το δικό μας είναι το ιδανικό περιβάλλον για να θρέψει και να τιθασεύσει τις ιδιότητες και το ταλέντο ενός νεαρού παίκτη. Έτσι, όλοι ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του και να τον δούμε να βελτιώνεται και να αναπτύσσεται».