Έρλινγκ Χάαλαντ: Επικεφαλής του Ντόρτμουντ επιβεβαιώνει τις διαπραγματεύσεις εν μέσω δεσμών της Βαρκελώνης

Το Ντόρτμουντ θα διεξάγει συνομιλίες με τον επιθετή που έχει ζήτηση για το μέλλον του.

Από τότε που μετακόμισε στη Μπορούσια Ντόρτμουντ τον Ιανουάριο του 2020, ο Erling Haaland έχει καθιερωθεί ανάμεσα στους κορυφαίους απεργούς του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο παίκτης, ο οποίος φέρεται να έχει ρήτρα απελευθέρωσης 70 εκατομμυρίων λιρών στο συμβόλαιό του, έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από πλήθος κορυφαίων συλλόγων.

Τις τελευταίες εβδομάδες, αρκετές αναφορές έχουν αναφέρει ότι ο Haaland θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο του στη Βαρκελώνη. Μια πρόσφατη συνάντηση μεταξύ του πράκτορα του Haaland Mino Raiola και της προέδρου της Βαρκελώνης Joan Laporta αύξησε τις πιθανότητες του Μπάρκα να τον υπογράψει.

Μερικές ισπανικές πηγές ισχυρίστηκαν ότι η νορβηγική επιβεβαίωσε ότι θα παίξει στην Ισπανία την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, η Βαρκελώνη δεν είναι μόνη στον αγώνα μεταφοράς Haaland.

Σχεδόν κάθε ελίτ Ευρωπαϊκή Λέσχη είναι πρόθυμη να προσθέσει τον επιθετικό στις τάξεις τους. Ωστόσο, καθώς ο Mbappe πλησιάζει τη Ρεάλ Μαδρίτης, μια κίνηση της Βαρκελώνης θα μπορούσε να προσελκύσει περισσότερο τη Haaland.

Ο αρχηγός του Ντόρτμουντ Σεμπάστιαν Κελ επιβεβαιώνει ότι η γερμανική πλευρά θα μιλήσει στον Haaland για την πιθανή κίνησή του.

Είπε (μέσω Mirror): «Θα καθίσουμε με τον Haaland τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητήσουμε την κατάσταση. Θα ήταν καλό αν μια απόφαση δεν παρατραχθεί για πάντα.

«Είναι σε πολύ καλά χέρια στην BVB και γιατί εμείς ως club μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε μια πολύ καλή επιλογή για αυτόν.»

Παρά τις πρόσφατες συνδέσεις, η μετακόμιση του Haaland στη Βαρκελώνη εξακολουθεί να φαίνεται μη ρεαλιστική λόγω της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου. Οι Καταλανοί ενδέχεται να αγωνιστούν για να ικανοποιήσουν τις μισθολογικές απαιτήσεις των Νορβηγών, με πηγές να ισχυρίζονται ότι θέλει περίπου 25 εκατομμύρια λίρες το χρόνο.