Έρευνα αποκαλύπτει τη στάση των οπαδών της Man Utd για τη διαμάχη του Ρονάλντο

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει επικρίνει έντονα την ιεραρχία του συλλόγου σε μια νέα συνέντευξη.

Η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών της Manchester United δεν θέλει να δει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιστρέφει στην ομάδα μετά την πρόσφατη συνέντευξή του με τον Piers Morgan.

Έχοντας αγωνιστεί για λεπτά κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού της σεζόν, ο Ρονάλντο χτύπησε τους ιδιοκτήτες της Man Utd και τον Erik ten Hag σε μια εξαιρετικά αμφιλεγόμενη συνέντευξη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Την Πέμπτη, ο Γκάρι Νέβιλ κάλεσε το κλαμπ να απολύσει τον Ρονάλντο μετά τις παρατηρήσεις του. Αποδεικνύεται ότι αυτό μπορεί να είναι αυτό που η πλειοψηφία των οπαδών της United θέλει πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σύμφωνα με έρευνα του Αθλητικού, το 88% των οπαδών της Man Utd θέλουν η ομάδα να τερματίσει το συμβόλαιο του Ρονάλντο.

Οι Red Devils περνούν από μια διαδικασία ανοικοδόμησης υπό τον Erik ten Hag, ο οποίος έχει ήδη κερδίσει την υποστήριξη των φιλάθλων κατά τη διάρκεια της σύντομης περιόδου του στο σύλλογο.

Πάνω από το 90% των οπαδών της United στο Athletic πιστεύουν ότι ο Ολλανδός δεν έχει φερθεί άδικα στον Ρονάλντο.

Στη συνέντευξή του στο TalkTV, ο Ρονάλντο είπε ότι «δεν σέβεται» τον Ten Hag, ενώ αντιδρούσε στον Neville επειδή επέκρινε τις εμφανίσεις του.

«Συμφωνώ με κάποια από τα πράγματα που είπε ο Cristiano και πολλοί οπαδοί της Man Utd θα συμφωνήσουν με πολλά πράγματα που είπε ο Cristiano», δήλωσε ο Neville στο Sky Sports.

«Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι αν είστε εργαζόμενος σε μια επιχείρηση και λέτε αυτά τα πράγματα η απασχόλησή σας πρέπει να τερματιστεί και η Man Utd πρέπει να το κάνει αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες.»