«Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα» Odegaard αντιδρά μετά το γκολ του ντέρμπι εναντίον των Σπιρ

Ο Martin Odegaard συνέχισε την εντυπωσιακή του μορφή για τους Gunners με γκολ στο ντέρμπι του Λονδίνου εναντίον της Τότεναμ.

Ο Martin Odegaard έπαιξε μεγάλο ρόλο στη νίκη επιστροφής της Άρσεναλ έναντι της Τότεναμ στα Εμιράτα.

Ο Νορβηγός άρπαξε τον ισοσταθμιστή με ένα χτύπημα από κοντινή απόσταση που εκτρέπεται πέρα από τον Χιούγκο Λόρις.

Ο Όντεγκαρντ εντάχθηκε στους Πυροβολητές δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης και έχει πάει αρκετά καλά από τότε που έχει αναπτυχθεί στο Νο.10 ρόλο.

Ο 22χρονος έχει πλέον σκοράρει γκολ για δύο συνεχόμενα παιχνίδια και συνεχίζει να απολαμβάνει τη ζωή στα Εμιράτα.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Odegaard χάρηκε που σκόραρε σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

«Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα σήμερα και επίσης ήταν μια μεγάλη νίκη στο ντέρμπι οπότε είμαι πραγματικά χαρούμενος για την ομάδα», είπε στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Αυτό ήταν για τους οπαδούς μας και ελπίζω να είναι ευχαριστημένοι μαζί μας σήμερα.»

«Νομίζω ότι κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι από την αρχή. Μετά την κόκκινη κάρτα το παιχνίδι άλλαξε λίγο. Ήταν λίγο παράξενο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή νομίζω ότι κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι εντελώς και αξίζαμε τη νίκη και έπρεπε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ».

Ο Odegaard πρόσθεσε: «[Ερχόμενοι από ένα γκολ πίσω] δείχνει τη νοοτροπία της ομάδας. Κάθε φορά που μας χτυπάνε στο πρόσωπο ανταπολαμβάνουμε. Δείχνει το χαρακτήρα και το πνεύμα, οπότε είμαι πραγματικά χαρούμενος».

«Απλά πρέπει να συνεχίσουμε, κάθε παιχνίδι, να παίξουμε κάθε παιχνίδι ως το τελευταίο και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Στο τέλος θα δούμε, αλλά αν παίξουμε σε αυτό το επίπεδο μπορούμε να φτάσουμε σε κάποια καλά πράγματα».