Ένας άλλος παίκτης Arsenal σε συνομιλίες για να τερματίσει τη σύμβασή του

Δύο παίκτες έχουν τερματίσει τα συμβόλαια τους στην Arsenal και έφυγαν τον Ιανουάριο. Το ένα τρίτο θα μπορούσε να είναι στο δρόμο με τον Shodkran Mustafi τώρα σε συνομιλίες.

Ο Shkodran Mustafi φέρεται να έχει συνομιλίες με την Arsenal και εξετάζει ήδη το ενδεχόμενο καταγγελίας του συμβολαίου του.

Ο Γερμανός είναι στους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του με τους Πυροβολητές, αλλά υπάρχουν ισχυρισμοί ότι θα ήθελε να φύγει από το κλαμπ αυτό το μήνα.

Mustafi έχει μόλις δει την ώρα του παιχνιδιού αυτή τη σεζόν και έχει λάβει μόνο τρεις εμφανίσεις Premier League στην τρέχουσα εκστρατεία. Αυτό δείχνει πόσο έχει πέσει κάτω από την ιεραρχία κάτω από τον Mikel Arteta.

Το 28-year-old έχει ήδη συνδεθεί με μια σειρά από συλλόγους, συμπεριλαμβανομένων Serie A στολή Lazio. Μια αναφορά του Football London ισχυρίζεται ότι θα μπορούσε να είναι κοντά στο να φύγει από το σύλλογο ως ελεύθερος πράκτορας.

Η Άρσεναλ έχει ήδη αφήσει αρκετούς παίκτες να φύγουν αυτό το μήνα. Ο Mesut Ozil και ο Sokratis κατήγγησαν τα συμβόλαια τους ενώ η Kolasinac έφυγε δανεικά στην πρώην πλευρά του Schalke.

Ο Μουσταφί φαίνεται να είναι η επόμενη αναχώρηση καθώς οι Πυροβολητές συνεχίζουν ένα τεράστιο ξέφρενο ξέφρενο ξύλο.

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου εντάχθηκε στους Gunners από τη Βαλένθια το 2016 και αρχικά ξεκίνησε ως πρώτος παίκτης, κερδίζοντας δύο κύπελλα FA σε αυτό το ξόρκι.

Ωστόσο, οι τραυματισμοί και η μαζική πτώση της μορφής έχουν δει τον Μουστάφι να πέφτει από την εύνοια και δεν αποτελεί έκπληξη που θα μπορούσε τώρα να φύγει από το κλαμπ νωρίς.

Έμεινε έξω από την ομάδα που έχασε 1-0 από το Σαουθάμπτον στο Κύπελλο FA το Σαββατοκύριακο.

Μια ανακοίνωση σχετικά με την αναχώρησή του θα μπορούσε να γίνει τις επόμενες ημέρες.