Έκτακτες ειδήσεις: Γαλλία αστέρι πέφτει τραυματίες εναντίον Βουλγαρίας

Συνέβη κατά τη διάρκεια ενός διεθνούς φιλικού μεταξύ Γαλλίας και Βουλγαρίας, ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Les Bleus υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

Τρομερά νέα για την εθνική ομάδα της Γαλλίας ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες τους υπέστη σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια ενός φιλικού εναντίον της Βουλγαρίας. Ακριβώς όταν τελικά επέστρεψε για να παίξει μετά από σχεδόν έξι χρόνια εκτός δραστηριότητας, Karim Benzema υπέστη τραυματισμό στο γόνατο που φαίνεται σοβαρό. Υπέστη ένα χτύπημα κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου εναντίον της Βουλγαρίας που τον έστειλε στο έδαφος με εμφανή σημάδια πόνου.

Παρά το γεγονός ότι άφησε το γήπεδο μόνος του, οι κάμερες έπιασαν τον Μπενζέμα να κλαίει καθώς οι γιατροί τον φροντίζουν. Αυτά είναι τρομερά νέα για έναν παίκτη που αναμένεται να παραδώσει όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια των Ευρώ. Μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Didier Deschamps μίλησε στον Τύπο για να ενημερώσει τον Καρίμ: «Ο Benzema έλαβε ένα μεγάλο πλήγμα. Δεν πρέπει να ρισκάρουμε μαζί του. Το ιατρικό προσωπικό εξακολουθεί να τον προσέχει αυτή τη στιγμή.»

Ο Ζιρού παίρνει τη θέση του Μπενζέμα.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Γαλλία προχώρησε στον πίνακα αποτελεσμάτων με ένα λαμπρό γκολ, αλλά η μεγαλύτερη είδηση ήταν ο τραυματισμός του Μπενζέμα. Θα είμαστε σε εγρήγορση για την ιατρική αναφορά αμέσως μετά τον αγώνα. Ο άνθρωπος που πήρε τη θέση του Karim ήταν ο Olivier Giroud, ο οποίος σκόραρε το δεύτερο γκολ της Γαλλίας στο δεύτερο ημίχρονο. Αν αυτό δεν ήταν αρκετό, ο Ζιρού σκόραρε το δεύτερο γκολ του μετά από μια βοήθεια από τον Μπεν Γέντερ.

Όλος ο κόσμος τρελαίνεται, ενώ σκέφτεται την πιθανότητα να χάσει ο Karim Benzema το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Αν συμβεί αυτό, τουλάχιστον η Γαλλία έχει τον Ολιβιέ Ζιρού να τον αντικαταστήσει. Η Γαλλία νίκησε τη Βουλγαρία με νίκη με 3-0. Αλλά όλοι ανησυχούμε για τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης. Ας ελπίσουμε ότι ο τραυματισμός του δεν είναι τόσο σοβαρός και μπορεί να παίξει στο ευρώ.