Έκτακτα ΝΕΑ: Λεπτομέρειες σχετικά με την επιστροφή του Zlatan στη Σουηδία

Παρά την ηλικία του, έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για την επικείμενη επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς στην Εθνική Ομάδα της Σουηδίας. Θα ανακοινωθεί αύριο.

Η επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς στη Σουηδία φαίνεται επικείμενη σύμφωνα με το Sky Sport Italy. Νωρίτερα αυτή τη σεζόν, υπήρχε ένας υπαινιγμός του αστέρα του Μίλαν που πιθανώς θα επέστρεφε για να παίξει για τη χώρα του με τα Ευρώ στο μυαλό. Το να σκεφτόμαστε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2022 είναι ακόμα πρόωρο, αλλά ο Ζλάταν εξακολουθεί να αισθάνεται ικανός να βοηθήσει τους συμπαίκτες του φέτος. Καθώς η πλευρά του ετοιμάζεται για τους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον Γεωργίας, Κοσσυφοπεδίου και Εσθονίας, ο Ζλάταν θα ανακοινωθεί ως μέλος της ομάδας την Τρίτη.

Πριν συμβεί αυτό, ο προπονητής Janne Anderson αρνήθηκε ότι υπήρχε πιθανότητα η Ibra να επιστρέψει στην ομάδα. Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν εντελώς αφού συναντήθηκαν και οι δύο κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου. Σαφώς, ο Ιμπραχίμοβιτς εξακολουθεί να αισθάνεται αρκετά ανταγωνιστικός για να βοηθήσει τη Σουηδία και να προσπαθήσει να διευρύνει το ρεκόρ του στο γκολ όλων των εποχών. Ακολουθώντας την τάση των βετεράνων παικτών να παίζουν με τις εθνικές τους ομάδες, ο Zlatan έχει τη μοναδική ευκαιρία να παίξει με το ευρώ ενώ αυτός πιέζει την ηλικία των 40 ετών.

Η Σουηδία θα μπορούσε να κάνει μια ανακοίνωση αύριο.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, ο Ζλάταν συναντήθηκε με τον Άντερσεν τον Νοέμβριο και όλα άλλαξαν ξαφνικά. Πίστευαν ότι ο Ίμπρα ήταν πολύ μεγάλος για να παίξει για την εθνική του ομάδα, αλλά οι επιδόσεις του αυτή τη σεζόν έκαναν τους πάντες στο Σουηδικό FA να αλλάξουν γνώμη. Σαφώς, δεν υπάρχει κανένας άλλος Σουηδός παίκτης που να μπορεί να παίξει στο επίπεδο του Ζλάταν.

Δεδομένης της ιστορίας του στο Ευρώ, ο Άντερσεν επιβεβαίωσε ότι ήταν καλή ιδέα. Αυτό αποκάλυψε νωρίτερα αυτό το μήνα: «Όταν ο Ζλάταν άνοιξε για παιχνίδια στην εθνική ομάδα, ήταν φυσικό και σημαντικό να το συναντήσουμε και να το συζητήσουμε το συντομότερο δυνατό. Χαίρομαι που καταφέραμε να συναντηθούμε τόσο γρήγορα». Θα σας κρατάμε ενήμερους στην επίσημη ανακοίνωση μόλις συμβεί.