Έκθεση: Tucel κάνει μια απόφαση μεταφοράς για 4 παίκτες Chelsea

Το νέο αφεντικό Blues φέρεται να έχει αντιστρέψει κάποιες από τις αποφάσεις μεταφοράς του Λάμπαρντ καθώς αρχίζει τη βασιλεία του στο Λονδίνο.

Ο Ολιβιέ Ζιρού, ο Μάρκος Αλόνσο, ο Μπίλι Γκίλμουρ και ο Τίνο Ανζορίν, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, θα μείνουν στη θέση τους στο Τσέλσι πέρα από τη χειμερινή μεταφορά, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Αλόνσο, ειδικότερα, αντιμετώπισε ένα αβέβαιο μέλλον υπό τον Φρανκ Λάμπαρντ. Πριν από τη νίκη της Κυριακής με 2-0 επί του Μπέρνλι, δεν είχε παίξει καν για το σύλλογο από τον Σεπτέμβριο και φάνηκε σίγουρος για την έξοδο του 2021.

Ο Ζιρού, εν τω μεταξύ, μπαινοβγαίνει από την ομάδα και πάλι αυτή τη σεζόν. Και με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα να πλησιάζει το καλοκαίρι, είναι πρόθυμος να πάρει κανονικό χρόνο παιχνιδιού για να εξασφαλίσει μια θέση στη γαλλική εθνική ομάδα.

Αλλά ο Τουσέλ, ο οποίος αντικατέστησε τον Λάμπαρντ ως μάνατζερ της Τσέλσι την περασμένη εβδομάδα, αποφάσισε να μην αφήσει το ζευγάρι, ή τους νέους Γκίλμορ και Ανζόραν, να φύγουν. Ο Γερμανός επιθυμεί να κρατήσει την τωρινή του ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Τσέλσι θα επιστρέψει στην δράση την Πέμπτη για έναν αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ εναντίον των αντιπάλων του Λονδίνου Τότεναμ.