Έκθεση: Man United θα προσπαθήσει να υπογράψει ένα αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης

Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά, η Μαν Γιουνάιτεντ προσπαθεί ενεργά να υπογράψει ένα αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη διάρκεια του επόμενου καλοκαιριού.

Σύμφωνα με μια νέα έκθεση που προέρχεται από την Ισπανία, η Man United βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συνομιλίες με ένα αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο El Chiringuito ανέφερε ότι ο Raphael Varane έχει συναντήσεις με τους Red Devils σε χαμηλά επίπεδα, επειδή θέλει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του. Αφού κέρδισε αρκετούς τίτλους με τους Ισπανούς γίγαντες, ο Varane μπορεί να μπει στον πειρασμό από μια νέα πρόκληση στην Premier League.

Η Manchester United είναι μία από τις λίγες ομάδες όπου θα μπορούσε να μεγαλώσει για να κερδίσει τίτλους σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Η έκθεση αναφέρει ότι ο υπερασπιστής αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του στη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2022. Έχοντας αυτό κατά νου, οι Λος Μπλάνκος θα έπρεπε να τον πουλήσουν αυτό το καλοκαίρι αν θέλουν να κερδίσουν χρήματα για τη μεταφορά του. Διαφορετικά, θα φύγει από το κλαμπ δωρεάν. Αυτό ανοίγει την πόρτα για τους Ισπανούς γίγαντες να αρχίσουν επίσης να ψάχνουν για έναν διαφορετικό αμυντικό εκτός από την πιθανή αντικατάσταση του Sergio Ramos.

Ο Ζιντάν αντιτίθεται στην έξοδο του Βαράνε.

Παρόλο που ο Ραφαέλ Βαράν ίσως πήρε την τελική απόφαση να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, πολλά πράγματα πρέπει να συμβούν πρώτα. Αυτό προφανώς περιλαμβάνει το να πείσουμε τον Ζινεντίν Ζιντάν να συμφωνήσει για την έξοδο του από την ισπανική λέσχη. Ως ένας από τους πιο επιτυχημένους μάνατζερ στην ιστορία του συλλόγου, ο ‘Zizou’ θεωρεί τον Varane απαραίτητο για όλη αυτή την επιτυχία. Σε ηλικία μόλις 27 ετών, ο διεθνής διεθνής Γαλλία εισέρχεται στα πιο ανταγωνιστικά χρόνια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

Ο Ζιντάν θεωρεί ότι κάποια μέρα θα γίνει καπετάνιος της Ρεάλ Μαδρίτης όταν ο Σέρτζιο Ράμος φύγει για τα καλά. Δεν υπάρχει σενάριο στο οποίο ο gaffer θεωρεί ένα μέλλον χωρίς έναν από τους καλύτερους αμυντικούς παίκτες μέσα στο ρόστερ του. Προφανώς, ο προπονητής θα κάνει ό, τι περνάει από το χέρι του για να πείσει τον Βαράν ότι πρέπει να μείνει.